Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Amazing 5 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Amazing 5 (/Temat-Amazing-5-128464)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Amazing 5 - marek505 - 04-04-2016 15:37

ja zeby sie dzialo w temacie to dorzucilem troche do pieca i zobaczymy co tu ugram, strategie sa rozne ja mam fajny kalkulator do wyliczania zysku w amazing 5 i rozne strategie Big Grin

[Obrazek: rZkUkWI.png]

[Obrazek: vPEp4vQ.jpg]

RE: Amazing 5 - marek505 - 06-04-2016 22:03

[Obrazek: 9PM4X7d.jpg]

RE: Amazing 5 - marek505 - 08-04-2016 01:06

[Obrazek: 9UT7xE4.png]

RE: Amazing 5 - Loky - 08-04-2016 15:17

Marek ładne sumy masz już w tych wszystkich programach :>

RE: Amazing 5 - marek505 - 12-04-2016 13:12

nowy update , ja niewiem na co ludzie czekali tak dlugo? teraz dopiero wyglada na to ze sie to rozkreca wszyscy cisna na amazinga ostra promocje Big Grin

[Obrazek: Bo7fyx9.png]

RE: Amazing 5 - AleksandraN - 12-04-2016 15:24

Rzeczywiście promocja amazinga jest mocna - niby widziałam program tu i ówdzie od paru miesięcy,
ale teraz pojawia się praktycznie w każdym revshare, w którym jestem,
więc widać wzrost "ludzi" albo nakładów na reklamy.
Tak czy inaczej od niedawna jestem i ja - ciekawie to wygląda,
chociaż nie ma co zaprzeczać że taki procent, to też wyższe ryzyko.
No ale kto nie ryzykuje ten nie ma.
PowodzeniaSmile

RE: Amazing 5 - HelixMoney - 12-04-2016 19:49

Ja wczoraj wszedlem za 100$ Smile

RE: Amazing 5 - marek505 - 17-04-2016 02:55

ja w programie jestem juz dosc dlugo, sam weszlem z mala suma bo to hyip, troche poreklamowalem itd . balem sie ze nie bedzie wyplacac ale po 2 miesiacach zrobilo sie wielkie bum na ten program i juz go wszyscy maja i reklamuja, miejmy nadzieje ze bedzie z nami jak najdluzej bo naprawde daje zarobic.

(12-04-2016 15:24)AleksandraN napisał(a):  Rzeczywiście promocja amazinga jest mocna - niby widziałam program tu i ówdzie od paru miesięcy,
ale teraz pojawia się praktycznie w każdym revshare, w którym jestem,
więc widać wzrost "ludzi" albo nakładów na reklamy.
Tak czy inaczej od niedawna jestem i ja - ciekawie to wygląda,
chociaż nie ma co zaprzeczać że taki procent, to też wyższe ryzyko.
No ale kto nie ryzykuje ten nie ma.
PowodzeniaSmile

Postaraj sie jak najszybciej wyplacic wklad, a wtedy juz bedzie calkiem inna przygoda z tym programem

Ja mam fajne kalkulatory do tego programu, jesli ktos by chcial to moge podeslac na maila. albo na fb Big Grin jak narazie idzie nam calkiem dobrze z programikiem, ja juz jestem na dosc dobrym plusie idealny prpogram dla mnie zeby odkuc sobie jakies niepowodzenia Big Grin

RE: Amazing 5 - maszhajs - 20-04-2016 23:12

Promocja może i duża ale coś ludzie nie piszą w tym temacie Undecided No dobra kilka osób się udziela hehe Big Grin

RE: Amazing 5 - Adwez - 21-04-2016 07:59

Ludzie nie piszą, ponieważ zarabiają pieniądze w programie (W tym ja). Big Grin A tak serio program godny polecenia. W miarę szybko można wyjąć swój depozyt i przejść do zarabiania. Smile