![]() |
Dziennik z subami i premium od MNWS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z subami i premium od MNWS (/Temat-Dziennik-z-subami-i-premium-od-MNWS-128179) |
RE: Dziennik z subami i premium od MNWS - bartik123pl - 31-01-2016 14:51 Powodzenia w zarabianiu! Będę śledził ![]() RE: Dziennik z subami i premium od MNWS - zjadamkredki - 31-01-2016 14:53 Powodzenia ![]() RE: Dziennik z subami i premium od MNWS - Miedziany - 31-01-2016 19:09 Powodzenia ![]() RE: Dziennik z subami i premium od MNWS - paweuq - 31-01-2016 21:05 Witam przede wszystkim chciałbym podziekować za miłe słowa ![]() A teraz podsumowanie miesiąca: Styczeń pracowałem od 14. ![]() Ogólnie to zarobiłem 366zł lecz byłem podpięty pod mentora
![]() Jutro z rana zlecam wypłatę. Muszę zainwestować w grupy, buduję konto matkę więc ze 200 grup przydało by się
![]() Dzisiejszy dzień to jakaś tragedia xD Jak do tej pory 1 lead ![]() Jutro nie spodziewam się jakichś dużych zarobków mam nadzieje ze te 20zł wpadnie ![]() Tak więc czołem armio ZC xD RE: Dziennik z subami i premium od MNWS - mativip - 31-01-2016 21:56 Powodzenia! ![]() RE: Dziennik z subami i premium od MNWS - Miedziany - 31-01-2016 22:15 Wbij na gadu zią ![]() RE: Dziennik z subami i premium od MNWS - paweuq - 01-02-2016 12:44 @[mativip] Już nie ![]() RE: Dziennik z subami i premium od MNWS - paweuq - 01-02-2016 21:26 Dzień 1 Dziś pierwszy dzień lutego i jak narazie niezła kicha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy wy też tak mieliście, że spamując Ninja Blasterem dostajecie bana? Mimo ustawiając na przerwy 60-75? Spamując recznie, nie bylo problemu z banem a i wejscia jakby lepiej wchodziły? ZAROBKI ![]() Cel dzienny: Nie zrealizowany Cel do końca lutego: 18/600zł PLANY NA JUTRO:
RE: Dziennik z subami i premium od MNWS - paweuq - 03-02-2016 08:03 Dzień 2 Kolejny dzień i znów słabo, czemu? A no dlatego, że grupy które kupiłem są całkowicie wypalone a te co są nie wypalone to mają akceptowanie postów przez admina.
![]() ![]() ![]() Cele które dzień wczesniej stawiałem zostaly wykonane jedank teraz promowanie FP, bede musiał odłożyć na później :/ i zając się pozyskiwaniem super aktywnych grupek i bez akceptacji admina ![]() ZAROBKI ![]() Cel dzienny: Nie zrealizowany Cel do końca lutego: 36/600zł PLANY NA DZIŚ:
RE: Dziennik z subami i premium od MNWS - paweuq - 03-02-2016 20:57 Dzień 3 Dziś pusciłem serie spamu, można rzec zbombardowałem kilkanascie grup moimi postami xD Znalazłem kilka fajnych grupek ![]() ![]() Specjalne podziekowania na użytkownika Miedziany za bezinteresowna pomoc. ZAROBKI ![]() Cel dzienny: Zrealizowano Cel do końca lutego: 72/600zł PLANY NA JUTRO:
Słuchajta ziomeczki
![]() |