![]() |
Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D (/Temat-Zarobek-19-latka-na-SUB-SMS-poki-co-D-128109) |
RE: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - Dante_/ - 31-01-2016 16:35 Rozumiem, lecz jak rozwiniesz się w jednej rzeczy to pamiętaj, żeby nie rezygnować z innych rzeczy i rozwijać się w każdej 'dziedzinie'. A co do tego, żeby to otrzymała to osoba, która zainstaluje program/grę to dostanie tą rzecz po którą przyszła do Ciebie, ponieważ po zainstalowaniu programu/gry ta osoba odblokowuje lockera, bądź zostaje przekierowana do danej strony, którą podasz. ![]() RE: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - bartik123pl - 31-01-2016 16:41 Wiem, rozumiem na czym to polega ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej reszty niedzieli wszystkim życzę ![]() ![]() RE: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - KXT - 31-01-2016 17:22 powodzenia i gratuluje zarobkow ![]() wgl ciekaw jestem jak wy to robicie lecicie spamem i leady macie, mi juz dawno blokuja konta, leady nie wpadaja ale ok, najwidoczniej nie jestem stworzony do zarabiania RE: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - mixelektronix - 31-01-2016 17:25 Co nie? EDIT: Podziel się sposobem, bo dniowki cud malina ![]() RE: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - bartik123pl - 31-01-2016 17:35 Powiem wam jedno jeśli chcecie zarabiać poprzez spam to odpuście sobie. Spam był dobry 2 lata temu, co prawda coś się da zarobić ale nie duże kwoty a jeśli się da to przepraszam za pomyłkę ![]() Teraz trzeba mieć swój unikalny sposób, pomyślcie za co Ty byś zapłacił ![]() Poczytajcie książki psychologiczne (dużo dają, w sensie jak dojsc do klienta) i to wszystko, kasa leci ![]() RE: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - PaidMoney - 31-01-2016 17:56 Jak nie spam To może swoja strona? ![]() RE: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - armada23 - 31-01-2016 18:12 Dniowki robią wrażenie ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - mpn - 31-01-2016 18:15 Polecasz jakieś konkretne tytuły książek psychologicznych? RE: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - bartik123pl - 31-01-2016 19:20 A więc tak pisze drugi raz ten post bo przy 1 razie wywaliło mi komputer i od nowa musze pisać ![]() Więc tak, nie jest to własna strona. Działam na FB ![]() Co do "pomysł za co ty byś zapłacił" pomyśl o rzeczach nie wirtualnych. Wymieniłeś rzeczy wirtualne i oklepane więc na to nikt nie poleci ![]() Uwierz jest bardzo bardzo dużo rzeczy i sposobów na pozyskanie tego leada ![]() Co do książek to jest ich bardzo dużo. Dużo ich czytałem i każda coś mi dała ![]() ![]() ![]() Tak lubię emotikony ![]() RE: Zarobek 19 latka na SUB SMS (póki co) :D - mativip - 31-01-2016 19:33 Życze powodzonka i będe śledzić dziennik! sam mam 16 lat i co do zarabiania to także uważam, że przy odrobinie głowy da się na FB zarobić, do Twoich dniówek to mi daleko, ale 60-70 dziennie też mnie mocno satysfakcjonuję.. Wystarczy dobrze pomyśleć ![]() |