Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring (/Temat-Dziennik-inwestora-RevShare-Hyip-Mentoring-127918) |
RE: Prosty dziennik - Veres - 03-05-2016 19:57 DAILY UPDATE: 03.05.2016r.
1. TrafficWaveSurfing obecny stan mojego CASH BALANSE: $92.7200 USD, obecny stan PACZEK: 450 [50/50] 2. GRMClix obecny stan mojego CASH BALANSE: $13.4 USD, obecny stan PACZEK: 50 [Wypłacam wszystko co zostało] 3. UltimateRevShare obecny stan mojego CASH BALANSE: $0 USD, obecny stan PACZEK: 235 [FULL REINWEST] PODSUMOWANIE MAJ: Dzisiejszy zarobek: $20 USD Zarobek ogólny: $335 USD RE: Prosty dziennik - Veres - 05-05-2016 11:51 Dokonałem wypłaty z TWS na kwotę 100$
DAILY UPDATE: 04.05.2016r.
1. TrafficWaveSurfing obecny stan mojego CASH BALANSE: $12.1700 USD, obecny stan PACZEK: 453 [50/50] 2. GRMClix obecny stan mojego CASH BALANSE: $16.4 USD, obecny stan PACZEK: 47 [Wypłacam wszystko co zostało] 3. UltimateRevShare obecny stan mojego CASH BALANSE: $0 USD, obecny stan PACZEK: 250 [FULL REINWEST] Dodałem kolejne 100$ do tego wyśmienitego programu, czuję grubą forsę
PODSUMOWANIE MAJ: Dzisiejszy zarobek: $25 USD Zarobek ogólny: $360 USD RE: Prosty dziennik - Veres - 07-05-2016 09:51 Ostatnio przytrafiły się problemy z depozytem w URS i sam dawałem 100$ dodatkowo, niestety czekałem na nie 4 dni przez błąd admina. Lecz wszystko jest już załatwione i lecimy dalej. Niedługo ma być jakiś prezent od administracji za tyle przerw w działaniu strony. DAILY UPDATE: 07.05.2016r.
1. TrafficWaveSurfing obecny stan mojego CASH BALANSE: $47.6700 USD, obecny stan PACZEK: 485 [50/50] 2. GRMClix obecny stan mojego CASH BALANSE: $18.9 USD, obecny stan PACZEK: 39 [Wypłacam wszystko co zostało] 3. UltimateRevShare obecny stan mojego CASH BALANSE: $0 USD, obecny stan PACZEK: 256 [FULL REINWEST] PODSUMOWANIE MAJ: Dzisiejszy zarobek: $32 USD Zarobek ogólny: $392 USD RE: Prosty dziennik - Veres - 09-05-2016 23:59 DAILY UPDATE: 10.05.2016r.
1. TrafficWaveSurfing obecny stan mojego CASH BALANSE: $81 USD, obecny stan PACZEK: 505 [Reinwestycja tylko z re-purchase] 2. GRMClix obecny stan mojego CASH BALANSE: $22 USD, obecny stan PACZEK: 37 [Wypłacam wszystko co zostało] 3. UltimateRevShare obecny stan mojego CASH BALANSE: $0 USD, obecny stan PACZEK: 274 [FULL REINWEST] PODSUMOWANIE MAJ: Dzisiejszy zarobek: $40 USD Zarobek ogólny: $432 USD RE: Prosty dziennik - Veres - 14-05-2016 11:04 Kilka słów ode mnie... Niedługo wybije moje pierwsze 500$ zarobione w internecie, oczywiście nie liczę mniejszych kwot jakie rok temu zarabiałem, ale to były naprawdę symboliczne dolary. Stawiać trzeba sobie coraz to wyższe cele, w takim celu założyłem swój FP na FB, gdzie wprowadzam wszelkie przemyślenia i nowości ze świata biznesów internetowych. Niedługo zabieram się za nową stronę, którą zamierzam oczywiście stworzyć od 0 i będzie ogień będzie Jakiś blog na późniejsze lata też jest w założeniach. Połowa roku zacznie się od wielkiego kopyta i dopnę swego Enjoy DAILY UPDATE: 14.05.2016r.
1. TrafficWaveSurfing obecny stan mojego CASH BALANSE: $9 USD, obecny stan PACZEK: 550 [Zakupiłem 10 paczek za 3$ i dalej re-purchase] 2. GRMClix obecny stan mojego CASH BALANSE: $28 USD, obecny stan PACZEK: 35 [Wypłacam wszystko co zostało] 3. UltimateRevShare obecny stan mojego CASH BALANSE: $0 USD, obecny stan PACZEK: 350 [FULL REINWEST] PODSUMOWANIE MAJ: Dzisiejszy zarobek: $32 USD Zarobek ogólny: $464 USD Oczywiście również wypłatka tygodniowa z TWS dotarła:
RE: Prosty dziennik - Veres - 20-05-2016 19:37 Ostatnio trochę wypłaciłem pieniędzy, szczególnie z URS, aby wybrać 50% wkładu a resztę inwestować jak się da. Zarobki kręcą się coraz szybciej, przekroczyłem 500$ i lecę dalej nie zatrzymując się. Niedługo biorę się za własną stronę i blog tematyczny gdzie będę mógł swobodnie pisać posty i motywować osoby zaczynające przygodę z internetem Szykuję się na otwarcie TopShareGlobal, gdzie zamierzam wpakować nieco hajsiwa, aby przyśpieszyć wzbogacanie się i myślę, że będzie to przełomowy krok dla mojego portfela. Niedługo wypracuję tyle, aby utrzymywać się jedynie z internetu i bardzo mi to na rękę, gdyż studiuję dziennie i ciężko mi o pracę. Keep calm and make money! DAILY UPDATE: 20.05.2016r.
1. TrafficWaveSurfing obecny stan mojego CASH BALANSE: $92 USD, obecny stan PACZEK: 605 2. GRMClix obecny stan mojego CASH BALANSE: $39 USD, obecny stan PACZEK: 25 [Wypłacam wszystko co zostało] 3. UltimateRevShare obecny stan mojego CASH BALANSE: $30 USD, obecny stan PACZEK: 255 [FULL REINWEST] PODSUMOWANIE MAJ: Dzisiejszy zarobek: $150 USD Zarobek ogólny: $600 USD Wypłatka z URS:
RE: Podjąłem ryzyko i się opłaciło! - dziennik człowieka sukcesu - mahuzz - 20-05-2016 21:10 Da się? Da się Gratulacje zarobków! RE: Podjąłem ryzyko i się opłaciło! - dziennik człowieka sukcesu - Veres - 21-05-2016 11:13 Konsekwentne działanie zawsze prowadzi do ustalonego wcześniej celu, chodź jestem z tych ambitniejszych i oczywiście mam większe plany na przyszłość Coś w końcu stało się moim stylem życia i bardzo mi to odpowiada RE: Podjąłem ryzyko i się opłaciło! - dziennik człowieka sukcesu - Veres - 21-05-2016 20:23 Cytat:Dzień powitałem od wypłaty cotygodniowej gotówki z TWS(100$), ROI przekroczył 600% nie każdemu zdarza się osiągnąć taki zwrot w jakimkolwiek programie, mi na razie się udało i bardzo mi z tego powodu dobrze Tak, poza tym nic szczególnego się nie działo, paczki rosną i maleją jak to bywa w RevShare'ach. Czas trochę pouczyć się do sesji bo zamiast studiów to będę studiował nowe metody zarobku w necie, haha DAILY UPDATE: 21.05.2016r.
1. TrafficWaveSurfing obecny stan mojego CASH BALANSE: $8 USD, obecny stan PACZEK: 590 2. GRMClix obecny stan mojego CASH BALANSE: $39 USD, obecny stan PACZEK: 22 [Wypłacam wszystko co zostało] 3. UltimateRevShare obecny stan mojego CASH BALANSE: $40 USD, obecny stan PACZEK: 250 [FULL REINWEST] PODSUMOWANIE MAJ: Dzisiejszy zarobek: $18 USD Zarobek ogólny: $618 USD Oczywiście jak co tydzień standardowa wypłata środków z TWS!
RE: Podjąłem ryzyko i się opłaciło! - dziennik człowieka sukcesu - Veres - 25-05-2016 08:11 Przez ostatnie dni dużo się nie działo a to ze względu na moje studia i mnóstwo nauki, żeby wszystko ładnie pozaliczać. Lecz pieniądze ciągle rosną i nie zamierzają przestać. Ostatnio nawiązałem kilka fajnych znajomości, które na pewno zaowocują w przyszłości. Start TSG już niedługo, czas chyba odkładać pieniążki na kolejnego giganta w tej branży 8.000 użytkowników na obecną chwilę a do startu 11 dni! Nie wiem co się będzie działo ale będzie naprawdę ciekawie. Myślę, że to tyle, będę na bieżąco uzupełniał wszystkie informacje i wiem, że będzie to dobry rok DAILY UPDATE: 25.05.2016r.
1. TrafficWaveSurfing obecny stan mojego CASH BALANSE: $50 USD, obecny stan PACZEK: 585 [Zakupy paczek jedynie z re-purchase] 2. GRMClix obecny stan mojego CASH BALANSE: $39 USD, obecny stan PACZEK: 15 [Wypłacam wszystko co zostało] 3. UltimateRevShare obecny stan mojego CASH BALANSE: $40 USD, obecny stan PACZEK: 285 [FULL REINWEST] PODSUMOWANIE MAJ: Dzisiejszy zarobek: $42 USD Zarobek ogólny: $660 USD |