Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ (/Temat-%E2%9C%94-Polubienia-dla-Twojego-Fanpage-Dobre-ceny-oraz-szybka-dostawa-%E2%9C%94-127824)

Strony: 1 2 3

RE: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - Paweł1988 - 26-01-2016 16:24

Reklamę lepiej kupić może nawet więcej lajku wpadnie taniej wyjdzie

RE: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - Robaczek12 - 26-01-2016 17:05

Paweł1988 z reklama róznie wyjdzie moze wpasc ze 50-100like i co wtedy hehe Smile

RE: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - Paweł1988 - 26-01-2016 18:26

Zależy co reklamujesz
ero masz u mnie temat jak gimby też jest temat reklamy. Wiec się nie opłaca za tą cenę

RE: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - Badyl1999 - 26-01-2016 18:42

@[Paweł1988] To nie jest temat "Zareklamuj swoją sprzedaż" oraz narzekania że za drogo. Tylko usługa sprzedaży lajków więc twoje posty są tutaj zbędne jak widać Smile

RE: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - lijon - 26-01-2016 19:38

(26-01-2016 01:11)Eldarix napisał(a):  
(26-01-2016 00:06)lijon napisał(a):  Twierdzisz, że like są z zaproszeń.
Tylko powiedz mi skąd wiesz ile osób zaprosić aby faktycznie doszła określona liczba polubień?
Przecież nie masz wpływu na to ile Twoich znajomych odpowie pozytywnie na zaproszenia.

a więc wygląda to tak: wybierasz sobie ilość polubień jaką chcesz otrzymać, zapisuje sobie ile fanpage ma polubień kiedy rozpoczynam promowanie, wysyłam zaproszenia i znajomi lajkują fanpage - zwykle odrazu (oczywiście zdarza się, że i po kilku dniach). Dla przykładu Twój fanpage ma 1000 polubień, zlecasz zdobycie 500 i kiedy fanpage osiągnie 1500 polubień to przestaje zapraszać i promować Twoja stronkę, fani będą przybywać i w późniejszym czasie ponieważ tak jak pisałem wcześniej cześć osób lajkuje stronkę w późniejszym czasie. Według mnie to dobra oferta ponieważ przy zakupie 500 otrzymasz ich bankowo więcej niż 500 Wink

Dzięki za odpowiedź, pozwolę dodać swoje uwagi.

Po pierwsze cena jest za niska: są to realne polubienia z prawdziwych kont, a nie ten chłam z allegro czy z fangrow gdzie gimby zakładają konta dla lajków.

Po drugie znajomi się wkurzą i przestaną odpowiadać na Twoje zaproszenia gdyż będzie ich zbyt dużo. Wiem po sobieSmile

RE: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - Eldarix - 27-01-2016 10:38

(26-01-2016 08:11)Krechaman napisał(a):  
(26-01-2016 01:11)Eldarix napisał(a):  zapisuje sobie ile fanpage ma polubień kiedy rozpoczynam promowanie, wysyłam zaproszenia i znajomi lajkują fanpage - zwykle odrazu (oczywiście zdarza się, że i po kilku dniach). Dla przykładu Twój fanpage ma 1000 polubień, zlecasz zdobycie 500 i kiedy fanpage osiągnie 1500 polubień to przestaje zapraszać

Tyle, że lajki pozyskuje się też na własną rękę, więc w tym czasie może wpaść 200 like z innego źródła, nie od Ciebie. Skąd będziesz wiedział, że te 500 like, które doszło do 1500 są od Ciebie, a nie z innej promocji czy spamu? Nie, że się czepiam. Chcę po prostu wiedzieć jak to planujesz ogarnąć.

Tutaj może być problem, odezwij się na PW, GG lub email i się dogadamy jakoś Wink

(26-01-2016 16:24)Paweł1988 napisał(a):  Reklamę lepiej kupić może nawet więcej lajku wpadnie taniej wyjdzie

Każdy kupuje gdzie chce i co chce Wink Jeżeli uważasz, że wyjdzie taniej to kupuj reklamę Wink

RE: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - Robaczek12 - 27-01-2016 20:16

Kupiłem średnio jestem zadowolony z zakupów
Pozdrawiam

RE: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - Bartek16611 - 31-01-2016 23:57

Transakcja udana Polecam Smile

RE: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - ciasnywiesiek93 - 07-02-2016 16:21

Wszystko ok, przybyło ponad 500 lajków Smile POLECAM!

RE: ✔ Polubienia dla Twojego Fanpage! Dobre ceny oraz szybka dostawa ✔ - Tanumek22 - 11-02-2016 14:41

Jak to potem jest z aktywnością tych osób co polubiły? ktoś może sie na ten temat wypowiedzieć? Tongue