![]() |
Temat wyczerpany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Temat wyczerpany (/Temat-Temat-wyczerpany-127745) Strony: 1 2 |
RE: Programy dla początkującego - xxmisioxxx - 19-02-2016 13:21 Widzę, że kolega wyżej bardzo dobrze mnie zna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Programy dla początkującego - Seoul - 19-02-2016 13:43 Nie wiem jak kolega, ja ciebie nie znam. Wiem za to na jakiej zasadzie działają strony typu Trafficmonsoon, Adbrook etc. Wszystko ładnie, pięknie dopóki serwis stanie się niewypłacalny, a my stracimy wszystkie swoje zainwestowane pieniądze. Nie czytałem, testowałem, podobnie jak kilku moich znajomych dlatego wyrobiłem już sobie negatywną opinię ![]() RE: Programy dla początkującego - xxmisioxxx - 19-02-2016 13:51 No i taką odpowiedź się chwali ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Programy dla początkującego - ktostaki1444 - 19-02-2016 22:00 z 10 tys trzeba wlozyc w Tm zeby miec stale dochody miesiecznie z 1000 co/ RE: Programy dla początkującego - Leos2011 - 19-02-2016 22:21 Ja jestem w Clixsense parę miesięcy i raczej nie narzekam, kilka ankiet w miesiącu się trafi i trochę $ wpadnie ![]() Zresztą co tu dużo pisać. Wystarczy w odpowiednim dziale przeczytać ile wpisów ma i od jak dawna jest prowadzony wątek o Clixsense. Stary, płaci od 9 lat. tylko, że tutaj raczej dorabiasz a nie zarabiasz grube miliony ![]() |