![]() |
Dziennik Klikacza ;3 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Klikacza ;3 (/Temat-Dziennik-Klikacza-3-127328) |
RE: Bitcoin'owy Milioner ^^ - Admek69 - 16-01-2016 11:09 Witam, polecam 2 kraniki: http://freebitco.in/?r=1786651 Co godzinę minimum do wygrania 550 satoshi. Program losuje liczbę jeżeli jest od 0 d0 9885 to dostajemy 550 Satoshi, jeżeli większa to według tabeli. Już kilka razy trafiłem wyższą liczbę i dostałem np. 50tys Satoshi. Program wypłacalny, 4 dni temu wypłacałem. W skrócie, po zarejestrowaniu klikamy w "CLAIM YOUR FREE BTC NOW ", klikamy ze nie jesteśmy robotem i następnie losuje nam liczbę. Oraz, http://lootool.com/r/693b3ebd9b Program nam nalicza Satoshi, wystarczy wejść raz dziennie, aby zgarnąć 940 Satoshi. Zawsze w Piątki wypłaca (wczorajsza wypłata doszła) RE: Bitcoin'owy Milioner ^^ - Snaggy - 16-01-2016 12:12 100k Satoshi tutaj to będzie za 2 dni, albo wcześniej. http://ifaucet.net/?ref=159808 Ogarnij sobie. ![]() RE: Bitcoin'owy Milioner ^^ - olekn1 - 16-01-2016 12:56 Powodzenia! Ja też od paru dni planuję założyć dziennik związany z BTC, ale to będzie coś innego niż klikanie w faucetach ![]() RE: Bitcoin'owy Milioner ^^ - ppibo1 - 16-01-2016 13:01 Mają wiekszy sens te kraniki? Oklika sie i jakieś marne grosze ![]() RE: Bitcoin'owy Milioner ^^ - fdO - 16-01-2016 16:15 Z dużą ilością refów być może. Bez nich nie ma to najmniejszego sensu, lepiej poświęcić ten czas na coś innego RE: Bitcoin'owy Milioner ^^ - Miedziany - 17-01-2016 22:36 Witajcie!
Wczoraj nic nie robiłem, ponieważ byłem u siostry na weselu ![]() Dzisiaj wstałem o 13, zjadłem śniadanie/obiad i zacząłem się uczyć bo jutro mam egzamin teoretyczny na prawko xd Już drugi raz ![]() ![]() Ogólnie dzisiaj z godzinkę porobiłem i : Cele: Do końca stycznia posiadać w portfelu 100 000 Satoshi! 43 321/100 000 Satoshi! Do końca stycznia mieć na koncie w Shorte 5$! 1.3012$/5$ Aktualnie działam na: -Sorte.st (Refflink! ![]() -BonusBitcin.co (Refflink! ![]() -FarmSatoshi (Refflink! ![]() -citysatoshi.com (Refflink! ![]() -takefreebitcoin.com (Refflink! ![]() ![]() -moonbit.co.in (Refflink! ![]() -pixelcoins.ga (Refflink! ![]() -Dodatkowo klikam sobie w PTC Adsy na TM Aktualnie mam na koncie: 0,72$ ![]() _________________________________ Dzięki za podesłane stronki! Nie miałem czasu zakładać na wszystkich konta ale jutro ogarnę i wybiorę sobie kilka z nich! ![]() RE: Bitcoin'owy Milioner ^^ - kn10 - 18-01-2016 04:05 Do bitcoinow polecam program typu Revshare, ktory powstal 6 dni temu a juz jest zarejestrowanych ponad 8 tys osob. Wplaty od 0,001 Btc, ktore wypracowuja nam w 30 dni 154% profit. Nie musimy nic klikac, strona prezentuje sie solidnie i posiada sporo pozytywnych opini. Powodzenia ! ![]() RE: Bitcoin'owy Milioner ^^ - Miedziany - 18-01-2016 22:50 Witajcie!
Zdałem Teorie na prawko!! ![]() ![]() Dodatkowo podjąłem również decyzję że zamiast zbierać BitCoiny zacznę klikać w jakieś Buxy itp ![]() Więc jeśli jest jakiś chętny na 63 062 Satoshi to pisać ;d Kto pierwszy ten lepszy ![]() Żadnych Celów nie wyznaczam ![]() ![]() Zarobki: DollarTracks.com Fajny serwis na którym zbieramy punkty za jakieś akcje typu: wejdź na stronę i bądź na niej przez 10 sek. 1Pkt=0.01$ Wypłaty od 0.01$ na PP od 1$ na Amazon Stan Konta: 4.84pkt=0.04$ Reff: Klik! CleverBux Zwykły bux ![]() Wypłaty od 2$. Polecam także ten serwis! ![]() Stan Konta: 0.07$ Reff: Klik! ClixTen Ten Bux mi przypadł do gustu ![]() Wypłaty także od 2$ Stan Konta: 0.14$ Reff: Klik! ClixSense Pewnie większość osób zna ten serwis ![]() ![]() Wypłaty na PP od 8$ Stan Konta: 2.74$ Reff: Klik! TrafficMonsoon Ten program zapewne znacie ![]() ![]() Wypłaty od 2$ Stan Konta: 0.74$ Reff: Klik! Jeśli macie pytania piszcie! ![]() RE: Dziennik Klikacza ;3 - JustinTime - 19-01-2016 18:21 Pytanie: czemu zarabiasz te drobniaki skoro na sub sms/premium zarabiełś spore kwoty? RE: Dziennik Klikacza ;3 - Miedziany - 19-01-2016 18:59 (19-01-2016 18:21)JustinTime napisał(a): Pytanie: czemu zarabiasz te drobniaki skoro na sub sms/premium zarabiełś spore kwoty? Nie wiem... Nie umiałem korzystać z programów real content a nie lubię oszukiwać ludzi ;x Choć po zamknięciu dziennika z subów jechałem na spamie jeszcze trochę i coś zarobiłem ;d Spam jeszcze na fb nie umarł jakby co ;d Ale już do subów na razie nie wrócę ;d Chcę sobie normalnie te drobniaki zbierać na razie ;d Potem może opcje binarne choć nie mam jakoś czasu ani chęci się brać za to ;d |