Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! (/Temat-Galatic-Ads-Pokaz-innym-ze-nie-trzeba-zarabiac-w-panstwowej-pracy-127169)

Strony: 1 2 3

RE: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - Veres - 03-02-2016 20:51

Tak na początku abonament, dopiero później zakup paczek za min. 4$, na obecną chwilę nie trzeba klikać reklam.

RE: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - djMruczekk - 04-02-2016 00:10

Czyli wszystko z paczek za 4$ idzie na cash balance czyli można kupować kolejne paczki jak się skończą z tego co wypracowały te za 4$ dobrze rozumie?

RE: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - Veres - 04-02-2016 07:13

Tak z jednej paczki Masz 4,6$ gdy się zamknie i cała kwota idzie do earning balanse. Pozostałe paczki mają zasadę 50/50.

RE: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - Ripos - 04-02-2016 14:20

Ile dni/tygodni pracuje jedna paczka z 4$? Dalej są naliczenia na poziomie 23% dziennie?

RE: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - Veres - 04-02-2016 14:39

Paczka za 4$ - 5dni
Paczka za 8$ - 10 dni itd. Czym droższe tym dłużej.
Tak dla paczek za 4$ są nadal naliczenia na poziomie 23% i raczej przez długi czas to się nie zmieni. Dlatego dla nowych to jest idealny czas na zainwestowanie, aby zarobić fajne sumki pieniędzy Smile

RE: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - Veres - 08-02-2016 13:16

UPDATE 08.02.2016r.

Galatic Ads celebruje swój miesiąc istnienia na rynku programów RevShare. To dobra okazja, żeby się przyjrzeć statystyką:

- Program osiągnął już ponad 4200 użytkowników, gdzie każdego dnia przybywa średnio 100 osób, super wyniki!
- Alexa Rank obniża się w błyskawicznym tempie już jesteśmy na miejscu poniżej 80k najczęściej oglądanych stron na świecie!
- Wypłacili ponad 120k$! To nie jest dużo co cieszy!
- Promocja przez następne 24h możecie zakupić paczki za 1$ dające 108%, zakup jedynie z procesora bądź Cash balanse. POLECAM!
- Także przez 24h paczki za 4$ pracują na zasadzie 30% naliczeń.
- 10% referral commission na paczki za 4$ przez 24h!

REJESTRUJCIE SIĘ póki możecie zgarnąć łatwą kasę!

RE: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - artuditu01 - 08-02-2016 20:47

a gdzie są te reklamy do wyklikania??? założyłem konto i wykupiłem paczki ale reklam za u...ja nie mogę znaleźć no chyba że ślepy jestem ;(

RE: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - Veres - 08-02-2016 21:41

Na obecną chwilę nie musisz klikać, bo nie ma, ale w przyszłości będą owe reklamy Smile

RE: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - zugula92 - 08-02-2016 22:37

czyli za 1 paczkę (1$) dostanę 1.08$? Ile taka paczka musi pracować?

RE: Galatic Ads - Pokaż innym, że nie trzeba zarabiać w państwowej pracy! - Veres - 08-02-2016 23:13

Już za późno promocja się skończyła o 18:00. Taka paczka zamykała się w 2 dni Smile