![]() |
Trafficmonsoon - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Trafficmonsoon (/Temat-Trafficmonsoon-127135) Strony: 1 2 |
RE: Trafficmonsoon - paweuq - 06-02-2016 17:00 @[ShuQi] W sumie to mnie też ![]() ![]() ![]() RE: Trafficmonsoon - ShuQi - 06-02-2016 17:35 @[paweuq] Tu się z Tobą zgadzam w 100% lub nawet 120% To nie istotne czy piszesz dziennik, czy śpisz do 9 lub 15. Sposób w jaki zarabiasz też jest mało istotny. Tak na prawdę ważne są dwie rzeczy a) aby zarobić a się nie orobić ---------> możliwe do zrobienia ![]() b) aby te dniówki o których piszesz, nawet początkowo będąc małe cały czas rosły. Zarabiam 14$ dziennie, to nie jest sporo, ale wiem że (pozytywnie) będę zarabiał coraz więcej i taka jest istota tego forum i całej mojej działalności. Chce się rozwijać i zarabiać coraz więcej bo przecież oto tutaj chodzi ![]() RE: Trafficmonsoon - devilll - 06-02-2016 23:20 Zarobione to one będą jak to wypłacisz, a szczerze mówiąc coraz ciężej z tym będzie ![]() RE: Trafficmonsoon - ShuQi - 07-02-2016 12:27 Aktualnie pracuję nad dwoma rzeczami. - Stroną www, na której będą zamieszczane informacje na temat mojej grupy, działalności newsów oraz inne. - Systemem powiadomień SMS(darmowy dla aktywnych członków grupy) który będzie rozsyłał( docelowo kilka razy w miesiącu) najnowsze informacje, ciekawostki z świata TM lub o nadchodzących szkoleniach, webinarach. Polecam rejestracje z mojego linku --> z sygnatury niżej RE: Trafficmonsoon - Majka - 07-02-2016 15:32 Czemu zakosiłeś mi grafe z sygnaturki? ![]() @[ShuQi] RE: Trafficmonsoon - ShuQi - 07-02-2016 15:46 @[Majka] Poznałem ją na pewnej imprezie, potem długo... rozmawialiśmy i tak jakoś po dziś dzień została ze mną ![]() ![]() Ładnie zrobiona ![]() |