Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: [Projekt "Zarabiam"] Czyli ratujmy Pandy! - Vasaki - 14-01-2016 23:17 14.01.2016 Dzisiaj w dzienniku wrzuce tylko ten jeden post, źle się czuję i nie mogę myśleć za bardzo ani skupić się na niczym. Zyskałem dzisiaj 2 poleconych w TrafficMonsoon i wiem, że jedna z tych osob będzie aktywnym poleconym. Na adsPayPro również fajnie, a jutro nagrywam filmik na stronę przechwytującą. Wrzuce wam do oceny itp. Nie będzie szału, bo strona ma na celu wciągnięcie klikaczy jako moich poleconych w programie autoclickera, ale bedzie good TM~10$ Clickery ~66$ Shorte +1$ (auto poster coś szfankował i tylko 1 post wrzucił na wszystkie fanpage...) RE: [Projekt "Zarabiam"] Czyli ratujmy Pandy! - vanillahajs - 15-01-2016 03:08 Powodzenia RE: [Projekt "Zarabiam"] Czyli ratujmy Pandy! - Vasaki - 15-01-2016 15:58 RE: [Projekt "Zarabiam"] Czyli ratujmy Pandy! - Vasaki - 16-01-2016 21:39 16.01.2016 Dziejszy dzień bez większych ekscesów, reinwestycje adpacków złapanie 2 aktywnych poleconych w adspaypro jakoś leci Plusem napewno jest to, że przygotowania do pewnego przedsięwzięcia ruszyły pełną parą Mam już program który umożliwi mi pracę z tego typu sposobem zarabiania, generalnie powiem tak... Jak dobrze pójdzie, nagram dobry filmik to bd miał multum poleconych w każdym buxie Na aktualna chwile jest 106 adpacków Promuję serwis jako program do wymiany ruchu miedzy innymi wiec tez fajnie bo rosnie ilosc przegladajacych RE: [Projekt "Zarabiam"] Czyli ratujmy Pandy! - Vasaki - 12-02-2016 09:55 Troche podupadłem, ale to chyba z braku komentarzy motywacji itp... Teraz działam sobie na wolnych zasadach, zyski nie idą na nagrody itp. Wycofałem się z życia publicznego z takiej formy w jakiej wcześniej uczestniczyłem. Aktualnie: - PPI - SuB - (jak kijan w końcu coś zrobi to PPA) - AdsPayPro - Shorte Kilka wrzutek z podsumowaniami: W jeden dzień ładnie wpadło 500 wyszukiwań ale oczywiście połasiłem się i wrzuciłem popads co znacznie obciążyło stronę (jak widać) i z 1 strony wypadłem na 3cią... Aktualnie po 250-350 dziennie wyszukiwań, ale zobaczymy dzisiaj wieczorem. Stronka powoli zaczyna się ruszać, ostatnie 30 dni Indexowanie: Zyski ze strony PPI: Zyski z Shorta na stronie (jedynie zyski wychodzące) + dodatkowo 3 leady po 2zł z FireSub :3 Piramidka Finansowa też powoli procentuje, niestety poleconych aktywnych jak na lekarstwo Próbuje swoich sił z subami, masa poradników ale większość mało skutecznych, czekam na zyski ze strony RE: [Projekt "Zarabiam"] Czyli ratujmy Pandy! - Vasaki - 12-02-2016 20:26 Podsumowanie dnia dzisiejszego
(może jeszcze zaktualizuje przed/po 00:00) Na firesub dzisiaj nic nie działałem cały dzien zajmowałem się budowaniem zaplecza - Konta na fb (zrobione 15, uzupełnione w historię itp.) - Pozycjonowanie (naprawde kilka solidnych, ładnych i dłłłuuuuugich ogonów, precli itp) Zarobki dzisiaj kuleją, ale wiem że dzisiejsza praca przyniesie za kilka dni efekty. W sumie to już przyniosła 3 frazy dzisiaj pozycjonowałem dosyć mocno Dodatkowo jeszcze całą stronę i niszowy keyword Alexa Rank - 10,000,000 pozycji w górę! Jeżeli nic nie spieprzę to za 3-5 dni będę na 2-3 miejscu w pozycjonowanych dzisiaj keyword. Sama nisza to u mnie lawirowanie między 8 a 4 stroną, ale sądzę że jak google robociki ładnie popatrzą na moje dzisiejsze wypociny wskoczę znacznie wyżej! PPI/Shorte/Sub = 4zł+1,21$ / 80zł RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - full2000 - 15-02-2016 22:57 Powodzenia ! RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 18-02-2016 02:42 Zarabiaj ze mną A jako, że zainteresowanie tematem małe to postanowiłem za każdym razem dorzucać coś do downloadu (jak zapomne to mi przypomnijcie ) Facebook Blaster 11 Pro automatyczne wysylanie wiadomosci i takie tam http://speedy.sh/gWRwV/Facebook-Blaster-Pro-11.zip RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 24-02-2016 23:54 #Edit Poza tym doszło do fuzji 2 sklepów przez co asortyment znacznie się zwiększył o sprzęt PC, traffica i oczywiście e-papierosy RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Cromiell - 25-02-2016 09:16 To jedna oferta czy skupiasz się na kilku odłamkach niszy na jednej stronie? |