![]() |
Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki (/Temat-Etinovsky-brak-kontaktu-i-zwrotu-gotowki-126970) |
RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Kemesz - 10-01-2016 18:20 Nie osądzam Cię o oszustwo. Jasno zaznaczyłeś w mailu, do którego wgląd miała Majka, że w przypadku utraty pieniędzy odrobisz stratę i mi je oddasz. Byłem w stanie zrozumieć trudną sytuację finansową. Aczkolwiek niemożliwość zdobycia 60 zł przez 2 miesiące jest dla mnie śmieszna. Nie robię tutaj problemu o "60 zł" tylko o fakt, że mieszasz trochę fakty i nie trzymasz się słowa, które mi dałeś. Zależy mi na uczciwości, nie na wyciągnięciu pieniędzy. Więc teraz wywiąż się proszę z umowy. Post ten ma na celu ostrzeżenie użytkowników tego forum. Dział ten powstał po to, aby można było sprawdzić nick użytkownika czy figuruje w tym temacie. Jeśli ktoś będzie w przyszłości robić z Tobą interesy, musi się liczyć z tym że była taka sytuacja. Na początku współpraca była bardzo dobra, nie mogłem się do niczego przyczepić, jednak z czasem było coraz gorzej - aż do teraz. RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Hybrid1990 - 10-01-2016 18:28 (10-01-2016 18:03)Etinovsky napisał(a): Fakty saą takie, ze wielka przesada bylo straszenie policja przesadą jest to że zwlekasz z oddaniem 60 zł dwa miesiące i jeszcze prosisz o 3 tygodnie. A faktem jest to że skoro przez tyle czasu nie oddałeś tak małej kwoty, to cienko u ciebie z zarobkiem, a więc weź się w końcu do roboty. Masz oddać pożyczone pieniądze jak najszybciej, w tym celu rusz swoje cztery litery i rób coś w tym kierunku, a nie wyjeżdżaj z kolejnymi wymówkami że teraz nie masz $. (10-01-2016 18:03)Etinovsky napisał(a): bo to byla dobrowolna operacja. dobrowolnie to zostaniesz zgłoszony na policję jeśli nie zwrócisz Kemeszowi jego należności RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Kemesz - 10-01-2016 18:33 Napisałem maila do @[Etinovsky] z propozycją zwrotu pieniędzy do przyszłej niedzieli (17 Stycznia). Czekam na jakieś potwierdzenie. RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Kemesz - 10-01-2016 19:56 Zgodziłem się na propozycję Etinovsky. Mianowicie 20 zł jutro i 40 zł w przyszły poniedziałek. Na obecną chwilę bardzo dziękuję moderacji za pomoc ![]() RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Karewer - 12-01-2016 09:51 I co? Dostałeś wczoraj to obiecane 20 zł? RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Kemesz - 18-01-2016 23:05 Wg. Umowy dostałem w "pierwszy poniedziałek" 20 zł. Jako że dziś jest "drugi poniedziałek" pozwolę sobie wkleić screena ![]() ![]() RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Majka - 19-01-2016 05:23 @[Etinovsky] Kolejny raz nie dotrzymałeś słowa?! Kiedy reszta? RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Kemesz - 19-01-2016 13:46 Byłbym w stanie zrozumieć zwłokę o 100 zł, ale o 20!? ![]() Błagam, nie tłumacz się, że nie jesteś w stanie zdobyć 20 zł, bo to już jest śmieszne. ![]() RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Etinovsky - 19-01-2016 14:05 Ostatnie 20 zl w kolejny poniedziałek, temat uważam za zamknięty. Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Kemesz - 19-01-2016 14:39 Nie otrzymałem jeszcze pełnej kwoty. Temat uważam za otwarty ![]() |