![]() |
Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) (/Temat-Zapraszamy-do-reklamy-czyli-zarabiamy-z-Trafficmonsoon-126967) |
RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 15-01-2016 20:22 Dzień 8 Reinwestycja,reinwestycja,reinwestycja i jeszcze reinwestycja ![]() ![]() Zapraszam do rejestracji z mojego reflinku ![]() ![]() RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - konrad123456789 - 16-01-2016 07:42 Powoli do przodu, sporo widzę dzienników z TM. RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 16-01-2016 09:36 Dużo dzienników =dużo osób w programie =kasa :-) RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 17-01-2016 19:39 Dzień 10 No i po 10 dniach w programie posiadam juz 20 paczek i 3 poleconych,jeden aktywny i dwóch klikaczy ![]() ![]() Mój cel do końca miesiąca:Znaleźć jednego aktywnego poleconego Tak wygląda stan mojego konta: ![]() RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 19-01-2016 16:51 Dzień 12 Najnowsze informacjie od naszego admina :-) - rezygnacja z PayPal na korzyść państw: Ghana, Nigeria, Pakistan, Indie, Rosja, Chiny, Ukraina, Zjednoczone Emiraty Arabskie (problemy z założeniem konta, weryfikacją konta itp) - przepływ $5-6 milionów dziennie w transakcjach - prosimy aby nowe transacje realizowane były przez Payze (WPŁATY / WYPŁATY) - na dzień dzisiejszy mamy już $1 milion przepływu przez Payze - mamy $51 milionów na koncie PayPal ($11.2 miliona do wypłat do użytkowników) - mamy ponad 210.000 AdPacków w systemie - całkowity transfer $51 milionów potrwa do 180 dni - 1073 miejsce na Alexie (przewidziane miejsce w pierwszej 500 po starcie Banku) - karty do Banku Traffic Monsoon – Charles odrzucił propozycje od MasterCard aby od każdego użytkownika pobierać opłatę w wysokośći £7.34 miesięcznie, stwierdził, że użytkownicy Traffic Monsoon będą mieli te karty ZA DARMO – będą to karty MasterCard / Visa (weryfikacja jak w normalnym banku – dowód tożsamości, prawo jazdy, rachunek na adres) - Charles przekazał ponad $250.000 na środki charytatywne przez ostatnie kilka miesięcy - prace nad bankiem rozpoczęły się w Listopadzie 2015, mamy nadzieję, że na evencie w Las Vegas będziemy w stanie zaprezentować certyfikat Banku - oficjalne otwarcie banku (4-6 tygodni) - pod koniec miesiąca większa część pieniędzy powinna być przelana na Payze (prawdopodobnie dwa takie większe przelewy powinny pokryć wszystkie wypłaty użytkowników) - kolejny większy meeting liderów już w Lutym Charles nie zawiódł nikogo przez ostatnie 15 miesięcy więc prosimy o cierpliwość i wyrozumienie. Jest motywacja do działania :-) RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 25-01-2016 19:46 Dzień 18 Kilka dni mnie nie było tutaj na forum ale w TrafficMonsoon cały czas idę do przodu ,,jak rakietaa'' ![]() Mój obecny stan paczek to 23 ![]() News Charles potwierdza że już 6 lutego ma wystartować TM Bank. Od tego czasu zacznie się dystrybucja kart. Trudno jest przewidzieć jak wiele czasu zajmie dostarczenie wszystkim kart Charles informuje i wkleja dowód z korespondencji z managerem konta PayPal. "Dlaczego nadal mamy oczekujące wypłaty zarobków? Ponieważ mamy nadal niewystarczającą ilość środków na Payza, i pojawiające się przeszkody w docieraniu środków do Payza. Jestem obecnie poza miastem i maksymalna kwota jaką mogę wysłać z mojego banku to 100,000$ na dzień. Przerośliśmy PayPal i o to dowód (foto). W ciągu 30 dni oni uwolnią część środków, potem znów po 30 dniach kolejną transzę. itd itd....Aż do całkowitego wypłacenia nam naszych środków. Jak tylko pieniądze znajdą się na Payza i w naszym banku płatności będą załatwiane szybciej i łatwiej niż kiedykolwiek. To niestety jest czas transformacji i zaczęliśmy działać w sprawie naszego banku wiele miesięcy temu. Jesteśmy już w ostatniej fazie wykonawczej. Ja i mój team pracujemy ciężko by zabrać nasze środki szybciej. Rozwijamy biznes by otworzyć się na więcej rynków. W międzyczasie generujemy przychody (sprzedaż).. I kiedy już będziemy mieli swój własny bank będziemy mogli przetwarzać zamówienia bezpośrednio, i otrzymane środki ze sprzedaży przeznaczać bezpośrednio na wypłaty w czasie kiedy oczekujemy na pieniądze jakie winien jest nam PayPal" ![]() RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - kondziu1022 - 26-01-2016 09:19 Powoli zaczyna to fajnie wyglądać, po przekroczonym 1000$ total earned zacznie się micha cieszyć ![]() RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - full2000 - 26-01-2016 19:59 Do dodatkowej inwestycji polecam Ci program z mojej sygnatury. Powodzenia ! ![]() RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 26-01-2016 20:18 "Luźne Gatki" #24 - TrafficMonsoon BANK - Aktualności RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - Bejbas - 29-01-2016 13:41 Jeżeli potrzebujesz pomocy przy starcie w TM to pisz. Serdecznie polecam! |