Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) (/Temat-Zapraszamy-do-reklamy-czyli-zarabiamy-z-Trafficmonsoon-126967)

Strony: 1 2 3

RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 15-01-2016 20:22

Dzień 8
Reinwestycja,reinwestycja,reinwestycja i jeszcze reinwestycja Smile Dzisiaj zakupiłem następną paczkę ,nie myślałem że tak szybko będę piął sie do góry Smile
Zapraszam do rejestracji z mojego reflinku Smile

[Obrazek: image.jpg]

RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - konrad123456789 - 16-01-2016 07:42

Powoli do przodu, sporo widzę dzienników z TM.

RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 16-01-2016 09:36

Dużo dzienników =dużo osób w programie =kasa :-)

RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 17-01-2016 19:39

Dzień 10

No i po 10 dniach w programie posiadam juz 20 paczek i 3 poleconych,jeden aktywny i dwóch klikaczy Smile Dla mnie to znakomity wynik,nie spodziewałem się takiego rezultatu po 10 dniach Big Grin

Mój cel do końca miesiąca:Znaleźć jednego aktywnego poleconego

Tak wygląda stan mojego konta:

RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 19-01-2016 16:51

Dzień 12
Najnowsze informacjie od naszego admina :-)
- rezygnacja z PayPal na korzyść państw: Ghana, Nigeria, Pakistan, Indie, Rosja, Chiny, Ukraina, Zjednoczone Emiraty Arabskie (problemy z założeniem konta, weryfikacją konta itp)

- przepływ $5-6 milionów dziennie w transakcjach

- prosimy aby nowe transacje realizowane były przez Payze (WPŁATY / WYPŁATY)

- na dzień dzisiejszy mamy już $1 milion przepływu przez Payze

- mamy $51 milionów na koncie PayPal ($11.2 miliona do wypłat do użytkowników)

- mamy ponad 210.000 AdPacków w systemie

- całkowity transfer $51 milionów potrwa do 180 dni

- 1073 miejsce na Alexie (przewidziane miejsce w pierwszej 500 po starcie Banku)

- karty do Banku Traffic Monsoon – Charles odrzucił propozycje od MasterCard aby od każdego użytkownika pobierać opłatę w wysokośći £7.34 miesięcznie, stwierdził, że użytkownicy Traffic Monsoon będą mieli te karty ZA DARMO – będą to karty MasterCard / Visa (weryfikacja jak w normalnym banku – dowód tożsamości, prawo jazdy, rachunek na adres)

- Charles przekazał ponad $250.000 na środki charytatywne przez ostatnie kilka miesięcy

- prace nad bankiem rozpoczęły się w Listopadzie 2015, mamy nadzieję, że na evencie w Las Vegas będziemy w stanie zaprezentować certyfikat Banku

- oficjalne otwarcie banku (4-6 tygodni)

- pod koniec miesiąca większa część pieniędzy powinna być przelana na Payze (prawdopodobnie dwa takie większe przelewy powinny pokryć wszystkie wypłaty użytkowników)

- kolejny większy meeting liderów już w Lutym

Charles nie zawiódł nikogo przez ostatnie 15 miesięcy więc prosimy o cierpliwość i wyrozumienie.

Jest motywacja do działania :-)

RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 25-01-2016 19:46

Dzień 18

Kilka dni mnie nie było tutaj na forum ale w TrafficMonsoon cały czas idę do przodu ,,jak rakietaa'' Big Grin
Mój obecny stan paczek to 23

News

Charles potwierdza że już 6 lutego ma wystartować TM Bank. Od tego czasu zacznie się dystrybucja kart. Trudno jest przewidzieć jak wiele czasu zajmie dostarczenie wszystkim kart

Charles informuje i wkleja dowód z korespondencji z managerem konta PayPal.

"Dlaczego nadal mamy oczekujące wypłaty zarobków?

Ponieważ mamy nadal niewystarczającą ilość środków na Payza, i pojawiające się przeszkody w docieraniu środków do Payza.
Jestem obecnie poza miastem i maksymalna kwota jaką mogę wysłać z mojego banku to 100,000$ na dzień.

Przerośliśmy PayPal i o to dowód (foto).

W ciągu 30 dni oni uwolnią część środków, potem znów po 30 dniach kolejną transzę. itd itd....Aż do całkowitego wypłacenia nam naszych środków.

Jak tylko pieniądze znajdą się na Payza i w naszym banku płatności będą załatwiane szybciej i łatwiej niż kiedykolwiek.

To niestety jest czas transformacji i zaczęliśmy działać w sprawie naszego banku wiele miesięcy temu. Jesteśmy już w ostatniej fazie wykonawczej.

Ja i mój team pracujemy ciężko by zabrać nasze środki szybciej. Rozwijamy biznes by otworzyć się na więcej rynków.

W międzyczasie generujemy przychody (sprzedaż).. I kiedy już będziemy mieli swój własny bank będziemy mogli przetwarzać zamówienia bezpośrednio, i otrzymane środki ze sprzedaży przeznaczać bezpośrednio na wypłaty w czasie kiedy oczekujemy na pieniądze jakie winien jest nam PayPal"

RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - kondziu1022 - 26-01-2016 09:19

Powoli zaczyna to fajnie wyglądać, po przekroczonym 1000$ total earned zacznie się micha cieszyć Wink

RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - full2000 - 26-01-2016 19:59

Do dodatkowej inwestycji polecam Ci program z mojej sygnatury. Powodzenia ! Smile

RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - roko1992 - 26-01-2016 20:18

"Luźne Gatki" #24 - TrafficMonsoon BANK - Aktualności

RE: Zapraszamy do reklamy - czyli zarabiamy z Trafficmonsoon :) - Bejbas - 29-01-2016 13:41

Jeżeli potrzebujesz pomocy przy starcie w TM to pisz. Serdecznie polecam!