![]() |
Poradnik Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) (/Temat-Poradnik-Automat-od-5-do-XXX-zl-dziennie-126944) |
RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - dexter2 - 08-01-2016 19:58 Dokładnie też tak mam nie zalicza like ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Criss323 - 08-01-2016 20:04 A długo ten lag może trwać? RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 08-01-2016 20:40 Najlepiej recznie polajkować troche innych tematow, :-) W tym czasie ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - xKrypi - 08-01-2016 21:00 Po 700+ żetonach poleciała blokada na lajkowanie... RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - skiperrros - 08-01-2016 21:11 "Mozesz kozystac z kilku kont, nie ograniczaj sie Smile Im bardziej prawdziwe konta tym lepiej. Ja aktualnie korzystam z 5 kont (3 swoje i 2 znajomych)" Nie do końca prawda. Przy każdej wypłacie musisz wysłać link z profilem na fb z którego wykonywałeś zadania. OFICJALNIE na jedno konto na tym serwisie możesz tylko jednym kontem faceboook'owym wykonywać zadania. Adminem jest polak więc wie, że sprytni jesteśmy i sprawdza cały profil szczegółowo wraz z polubieniami jakie wykonywałeś. Owszem przeszłeś 3-4 razy ale za 5 może Cie złapać i ban na IP poleci. I wiecej wypłat (nawet z innego IP,konta) nie zlecisz bo podawałes już mu e-mail do paypala i ma to w bazie danych. PS. Stwierdzam, że serwis oraz poradnik oczywiście godny polecenia. RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Miluus - 08-01-2016 21:14 Bardzo możliwe, że ban za VPN ale nie miałem innej możliwości zarejestrowania konta. No ale co do tematu to jeżeli dobrze ugramy to w 2/3 dni wypłata wpadnie, a najlepsze jest to, że na drugiej przeglądarce możemy bez przeszkód korzystać z neta ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 08-01-2016 22:03 Ja wysłałem informacje, że uzywam do lajkowania 5 kont i wszystkie są realne oraz w pełni aktywne. P.s. Dziękuję za aprobatę ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Obamakiller - 08-01-2016 22:26 Ni uzywałem zadnego proxy ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Cromiell - 08-01-2016 23:18 Tak w ogóle... Jakiś fix dla tego, że nie zalicza lajków? W sensie twierdzi, że nie polajkowałem. I nie chodzi tutaj o macro tylko ogólnie. RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 09-01-2016 06:16 To juz wina i blokada ze strony serwisu. |