Jak prostą metodą zwiększyć potencjalną ilość lajków na fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Jak prostą metodą zwiększyć potencjalną ilość lajków na fanpage (/Temat-Jak-prosta-metoda-zwiekszyc-potencjalna-ilosc-lajkow-na-fanpage-126905) Strony: 1 2 |
RE: Jak prostą metodą zwiększyć potencjalną ilość lajków na fanpage - MaLiN - 13-02-2016 00:35 Ja robię tak, wchodzę na swój fanpage, szukam post, który ma więcej niż 5 likeów. Potem wybieram jako komentowanie/pisanie jako strona: potem klikam w liczbę osób, które to lubią. W przykładzie jest to "i 14 innych osób" lubią to. Mi pokazuje się takie coś: RE: Jak prostą metodą zwiększyć potencjalną ilość lajków na fanpage - seba274 - 13-02-2016 10:31 Ale to czy w takiej sytuacji na pewno zapraszam jako FanPage, a nie jako normalny użytkownik? Edit Sprawdziłem i osoba zostaje w ten sposób zaproszona do polubienia przez FanPage RE: Jak prostą metodą zwiększyć potencjalną ilość lajków na fanpage - MaLiN - 13-02-2016 10:37 Jeśli wybrałeś zarządzanie fanpage jako strona, to wszystkie czynności są jako strona RE: Jak prostą metodą zwiększyć potencjalną ilość lajków na fanpage - kajo1995 - 02-03-2016 17:16 Ma ktoś na to jakiś skrypcik ? RE: Jak prostą metodą zwiększyć potencjalną ilość lajków na fanpage - kotwica666 - 03-03-2016 01:49 Fajny patent z tym przejściem na zapraszanie jako Fan Page - wcześniej tego nie zauważyłem! Miałem kontakt z gościem który dostarczał mi na posta 5000 lajków za $0.40. Niestety kontakt się urwał. Teraz inny typ chce $2. Z 5000 dało się zaprosić około 100. Wydaje mi się, że i tak niezły rezultat jak za 40 centów Gdyby ktoś miał namiary na tak tanie usługi, to chętnie bym jeszcze coś zamówił |