![]() |
Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) (/Temat-Restock-Reminder-program-do-wykrywania-restocka-1268) |
RE: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - WalkmaN - 30-01-2010 15:36 nie lepiej samemu odswiezac? ;> RE: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - Buzon93 - 30-01-2010 15:53 janas a skad wezme to najnowszą wersje? I grwarantujecie ,że nie będzie bana? ;> RE: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - lokarz - 30-01-2010 15:58 o ile mi wiadomo to lockerz pisało że zabronione jest używanie jakichkolwiek bugów i pisało też że ban może być ale ja wam radze by go nie używać bo możecie nic nie zgarnąć od lockerz ale to tylko moja rada ![]() RE: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - Janas - 30-01-2010 16:15 Buzon link do wersji 0.1 http://www.sendspace.com/file/yqu3pb. Gwarancji nie ma że nie dostaniesz bana, ja osobiście tego programiku nie używam wole klikac F5 ![]() Lockerz ogłosiło że używanie skryptów itp. jest karane banem, ale prawdopodobnie oni nie mają jakiegoś specjalnego dostępu do FB. RE: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - lokarz - 30-01-2010 16:21 mają mają sprawdzają tak mi sie zdaje bo na jakimś formu sie gapiłem że sprawdzają z IP kompa czy coś tam ja tam wolę stare F5 ![]() ![]() RE: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - Mariolars - 30-01-2010 16:23 a ja wolę operę z autodświeżaniem RE: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - lokarz - 30-01-2010 16:25 a ja mam Mozillę i korzystam z C4C i mi też samo odświerza ![]() RE: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - Janas - 30-01-2010 16:28 No tak tylko za c4c alertboxa i inne programy, wtyczki itp. bana się dostaje . RE: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - Alexzus - 30-01-2010 17:42 Nie dostaniecie za to bana, niby jak to wykryją? Zwłaszcza na fb.. Co jest złego w tym programie. On tylko patrzy na nowe posty, chyba informator o tym czy dodali news czy nie nie jest zabroniony co nie? =l To restocku nie wykrywa ![]() I oni się nie mogą domyślić że ten program sprawdza wybrane słowa, nie są wszechwiedzący i nie będą każdego z osobna sprawdzać RE: Restock Reminder (program do wykrywania restocka !) - lokarz - 30-01-2010 21:06 A ZAŁOŻYSZ SIE? jak mają jakiś naprawde zawalisty program to na pewno cię wykryją ale to tylko moje przypuszczenia ![]() |