Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Ceny w sklepie / great gadgets - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Ceny w sklepie / great gadgets (/Temat-Rozwiazane-Ceny-w-sklepie-great-gadgets-12673)

Strony: 1 2 3

RE: Ceny w sklepie / great gadgets - rafti - 29-08-2010 13:17

(29-08-2010 10:36)Bolt napisał(a):  Tu niespodzianka - taka lustrzanka kosztuje w granicach 1700zł !!

G11 nie jest lustrzanka tylko kompaktem Wink

z pozostalymi informacjami masz racje Smile

RE: Ceny w sklepie / great gadgets - Bolt - 29-08-2010 13:22

nie znam się na fotografii, a żeby nie powtarzać słowa aparat ratowałem się czym się da

RE: Ceny w sklepie / great gadgets - rafti - 29-08-2010 13:25

(29-08-2010 13:22)Bolt napisał(a):  nie znam się na fotografii, a żeby nie powtarzać słowa aparat ratowałem się czym się da

nie zebym sie czepial tylko takie male sprostowanie Smile

chociaz cene ma jak tansze lustrzanki Smile

RE: Ceny w sklepie / great gadgets - Burned - 29-08-2010 14:07

@goranda tutaj masz wszystko opisane krok po kroku http://zarabiam.com/showthread.php?tid=10949

RE: Ceny w sklepie / great gadgets - Synkretysta - 29-08-2010 14:43

a zakupował już ktoś przez tą firmę PE coś wartościowego? Bo może towar nie dotrze?... Jakby nie było, strona jest mało obrazowa jeśli chodzi o informacje o firmie. właściwie to brak informacji...Bo mam ochotę tego canona kupić przez nich.

RE: Ceny w sklepie / great gadgets - rafti - 29-08-2010 19:44

motorniczytramwaju korzystal z ich uslug i wszystko bylo ok. Poszukaj postu o ipadzie ktorego tak dostal.....

RE: Ceny w sklepie / great gadgets - haggard - 29-08-2010 19:48

Ja tam zamówiłem około 15 dni temu coś za 10$ aby mieć dostęp do 2 shopowego i jeszcze 0 info o wysłaniu tego czegoś, sam nie wiem co to było. Adres dałem PE, ten stary z PLUSEXPRESS BOX:numerek, poczekam kilka dni i napisze do kathy w tej sprawie Tongue

RE: Ceny w sklepie / great gadgets - Synkretysta - 29-08-2010 20:13

Z wysyłaniem z Lockerz bywa różnie - dają np 17 dni roboczych -zegarek NIXON (zajefajny, właśnie do mnie doleciał LOT-em) na prywatny adres w USA został wysłany w 20 dniu roboczym po moim mailu do supportu. Pendriwe natomiast wysłali w 3 dniu roboczym. A co do telewizora kupionego przez Motorniczego, który tam za 3 PTZ poszedł - o zegarku też mi pisali że jest "out of stock", ale poprosili o cierpiwość. Zakup był za PTZ i przezornie 1,5$, aby "podkreślić" umowę cywilno-prawną. Gdyby za ten telewizor nastąpiła wpłata gotówki w minimalnej kwocie, to wówczas pewnie Lockerz inaczej by pisał.

RE: Ceny w sklepie / great gadgets - michal2612 - 29-08-2010 22:02

Jeżeli prowadzimy jakoś firmę albo coś, to SHOP się opłaca

RE: Ceny w sklepie / great gadgets - DDK - 29-08-2010 22:32

Acer Aspire D250 też się oplaca