Dodatek do wypłaty. Trafficmonsoon - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dodatek do wypłaty. Trafficmonsoon (/Temat-Dodatek-do-wyplaty-Trafficmonsoon-126727) Strony: 1 2 |
RE: Dodatek do wypłaty. Trafficmonsoon - Mounthains - 09-01-2016 18:55 (09-01-2016 11:50)badylek napisał(a): Powodzenia i pamiętaj motocykl to zabawka... zdradź mi co planujesz kupić ? jakieś enduro czy szosa ? A zdradzę. Coś z dwoma garami. Może suzuki GS 400, albo Honde CX Bym troszkę pobudował na Cafe Racera RE: Dodatek do wypłaty. Trafficmonsoon - Mounthains - 11-01-2016 21:02 No i wracam po 2 dniach. Pomyślałem że nie będę codziennie spamował wpisami gdyż nic tak ważnego się nie dzieje. Jak tam na Trafficu? Stan na teraz Jest co do klikania Co do strony. Strona ma potenciał. Z tego co widziałem to nie ma takiej podobnej i ta ma szanse na wybicie Zobaczymy. Póki co szukam w sobie motywacji aby dalej ją budować. Póki co ukończone jest jakieś 20% Śnieg ładnie nasypał co? Pozdrawiam RE: Dodatek do wypłaty. Trafficmonsoon - Mounthains - 16-01-2016 10:18 I wracam po paru dniach. Ogólnie stoję na 12 paczkach. Za godzinkę bedzie mnie stać na zakup 13 paczkę. Planuję w ten weekend dokupić 2 paczki co da mi 15 paczek i zobaczymy jak to się będzie rozwijać Co do strony to pomysł upadł bym musiał posiadać duży serwer itd (za dużo kasy w to włożyć). Nadal myslę na co mogę wpaść aby wykorzystać reklamy na Trafficu. Macie jakieś pomysły? Chciałem założyć na fiverze giga że wykonuję jakieś tam prace ale Trafficmonsoon nie dopuszcza tych linków z fiverra :/ (Chyba że jest jakiś sposób?) Obecnie mam $49.802 |