Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dodatek do wypłaty. Trafficmonsoon - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dodatek do wypłaty. Trafficmonsoon (/Temat-Dodatek-do-wyplaty-Trafficmonsoon-126727)

Strony: 1 2

RE: Dodatek do wypłaty. Trafficmonsoon - Mounthains - 09-01-2016 18:55

(09-01-2016 11:50)badylek napisał(a):  Powodzenia Smile i pamiętaj motocykl to zabawka... zdradź mi co planujesz kupić ? jakieś enduro czy szosa ?

A zdradzę. Coś z dwoma garami. Może suzuki GS 400, albo Honde CX

Bym troszkę pobudował na Cafe Racera Big Grin

RE: Dodatek do wypłaty. Trafficmonsoon - Mounthains - 11-01-2016 21:02

No i wracam po 2 dniach. Pomyślałem że nie będę codziennie spamował wpisami gdyż nic tak ważnego się nie dzieje.

Jak tam na Trafficu?

Stan na teraz

[Obrazek: cash1.jpg]

Jest co do klikania Smile

[Obrazek: image.jpg]

Co do strony. Strona ma potenciał. Z tego co widziałem to nie ma takiej podobnej i ta ma szanse na wybicie Smile
Zobaczymy. Póki co szukam w sobie motywacji aby dalej ją budować. Póki co ukończone jest jakieś 20% Tongue

Śnieg ładnie nasypał co? Big Grin

Pozdrawiam Wink

RE: Dodatek do wypłaty. Trafficmonsoon - Mounthains - 16-01-2016 10:18

I wracam po paru dniach.

Ogólnie stoję na 12 paczkach. Za godzinkę bedzie mnie stać na zakup 13 paczkę. Planuję w ten weekend dokupić 2 paczki co da mi 15 paczek i zobaczymy jak to się będzie rozwijać Smile

Co do strony to pomysł upadł bym musiał posiadać duży serwer itd (za dużo kasy w to włożyć).
Nadal myslę na co mogę wpaść aby wykorzystać reklamy na Trafficu. Macie jakieś pomysły?
Chciałem założyć na fiverze giga że wykonuję jakieś tam prace ale Trafficmonsoon nie dopuszcza tych linków z fiverra :/ (Chyba że jest jakiś sposób?)

Obecnie mam $49.802 Smile