Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik TrafficMonsoon - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik TrafficMonsoon (/Temat-Dziennik-TrafficMonsoon-126708)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Dziennik TrafficMonsoon - wachow - 05-01-2016 18:49

Witam,
Dziś kupiłem niecałe 10 godzin temu swojego pierwszego Adpacka. Także trochę poklikałem w płatne reklamy i już kasiorka zaczyna rosnąć:

[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

Za 2-3dni kupie kolejnego Adpacka, w międzyczasie próbuje zwerobwać ludzi do TM, których chętnie poprowadzę przez serwis.

RE: Dziennik TrafficMonsoon - wachow - 06-01-2016 08:18

Mijają niedługo właśnie 24 godziny od kiedy jestem w serwisie. Mam już swojego pierwszego poleconego, który zaczął zarabiać na klikaniu w reklamy póki co Smile
Stan konta po 1 dniu:

[Obrazek: 111.jpg]

Jak widzicie wszystko idzie na przód! Za dwa dni kupuje nowego Adpacka.
Chcesz dołączyć do mojego teamu? Zgłoś się do mnie - wszystko wytłumaczę krok po kroku!!

Pamiętaj! Pieniądz rodzi pieniądz!

RE: Dziennik TrafficMonsoon - wachow - 07-01-2016 12:42

Stan konta po dwóch dniach 3,7$.
Kupiłem kolejnego Adpacka za 47$ + 3$ z konta TM.
Lecimy dalej!!
Stan konta bieżący to: 0,7$
Teraz już zarabiam 2$ na dobę + 10% z poleconego.

Chcesz dołączyć do mojego teamu? Zgłoś się do mnie - wszystko wytłumaczę krok po kroku!!

RE: Dziennik TrafficMonsoon - wachow - 08-01-2016 09:27

Dzień 3.
AdPacki: 2
Poleconych: 1
Stan konta:

W dwa dni z samego klikania w reklamy: 1.16$

RE: Dziennik TrafficMonsoon - wachow - 09-01-2016 12:49

Dzień 4.
Stan konta:

Na razie skupiam się na pozyskiwaniu poleconych, ale na razie z marnym skutkiem...

RE: Dziennik TrafficMonsoon - MistGun - 09-01-2016 12:55

Spokojnie, poleceni idą do tych którzy mają w danym proramie największy staż i hajs, będziesz zarabiał to sami przyjdą Tongue I dodaj sobie reflink do sygnaturki Wink
Powodzenia.

RE: Dziennik TrafficMonsoon - kafu777 - 09-01-2016 13:15

Działaj działaj, będę śledził Twój wątek Smile

Powodzenia

RE: Dziennik TrafficMonsoon - wachow - 09-01-2016 14:25

(09-01-2016 12:55)MistGun napisał(a):  Spokojnie, poleceni idą do tych którzy mają w danym proramie największy staż i hajs, będziesz zarabiał to sami przyjdą Tongue I dodaj sobie reflink do sygnaturki Wink
Powodzenia.

Dzięki za radę, ale muszę nabić 50 postów (klika brakuje) by móc zmienić sygnaturę Smile

(09-01-2016 13:15)kafu777 napisał(a):  Działaj działaj, będę śledził Twój wątek Smile

Powodzenia

Dzięki, dzięki!!

Przed chwilą został zakupiony mailing (5zł) do 12 tys. osób (+18 lat) odnośnie tego czym jest Traffic Monsoon i współpracy ze mną na TM. Czekamy na rezultaty!!

Chcesz dołączyć do mojego teamu? Zgłoś się do mnie na priv- wszystko wytłumaczę krok po kroku!!

https://trafficmonsoon.com/?ref=wachow

RE: Dziennik TrafficMonsoon - espolecznosc - 10-01-2016 16:32

Witam działaj w tym programie też po roku czasu wszedłem program z 2 paczkami.

RE: Dziennik TrafficMonsoon - wachow - 11-01-2016 12:52

Dzień 6.
Stan konta: 10.631$

Chcesz dołączyć do mojego teamu? Zgłoś się do mnie na priv- wszystko wytłumaczę krok po kroku!!

https://trafficmonsoon.com/?ref=wachow