Witam wszystkich użytkowników programu MXR
Biuletyn ten miał zostać opublikowany 1 lutego, uważam jednak, że dobre wiadomości muszą zostać udostępnione jak najszybciej.
Trzy krótkie miesiące po niesamowitym początku MXRevShare, to najwyższy czas żeby złożyć podziękowania dla wszystkich naszych partnerów z całego świata a jest nas prawie dziewięć tysięcy z ponad pięćdziesięciu krajów, i chcę wam przedstawić szczegółowe informacje dotyczące naszej obecnej działalności i niektóre z naszych planów na przyszłość.
Podobnie jak w przypadku większych graczy w branży reklamy online, zaczęliśmy od badania rynku naszej działalności, testowania i modyfikacji naszego skryptu, wykrywania błędów w systemie, wszystko po to żeby udostępniać w bezpieczny sposób ogromne ilości pieniędzy naszym partnerom, którzy kupują swoje adpacki.
Pierwsze trzy miesiące MXR przyniosło wiele nowych ustaleń i pomysłów na przyszłość naszej dalszej działalności MXRevShare, takich jak:
Po pierwsze: Zgodnie z moim zobowiązaniem złożonym w 2011 roku czyli utrzymania wszystkich domowych programów biznesowych z serii MillionaireX co najmniej do roku 2020, a nawet i dłużej, staram się rozwijać MXRevShare w platformę reklamową o charakterze długoterminowym, jednocześnie przynoszącą naszym partnerom i klientom jak najlepsze wyniki w zakresie proponowanych usług reklamowych.
Po zaledwie trzech miesiącach Ranking Alexa jest już bardzo wysoki. Jesteśmy w wewnętrznym rankingu TOP ONE stron internetowych na całym świecie. Mamy obecnie około 40,000 miejsce przy około 35 milionach stron. Nasi członkowie mają dobre ceny za promocję swoich banerów i reklam, a to jest niezwykle ważne dla wszystkich, którzy chcą promować jakiś produkt, usługę lub firmę.
Po drugie: Od początku 1 listopada, mieliśmy naliczenia 2,5% wartości każdego dnia za każdą wykupioną paczkę.
To stworzyło dobre warunki dla naszych członków żeby zapoznali się z pierwszej ręki, jak dokładnie działają nasze systemy. Na przykład, jak dołączyć do MXRevShare, jak zakupić adpack, co się dzieje gdy adpacks wygaśnie, jak reinwestować adpack z bilansu zysków, jak dołączyć do jednego lub więcej z pozostałych ośmiu programów MillionaireX, jak wypłacać prowizję, itp
Stwierdziłem że teraz jest właściwy czas dla mnie, żeby upewnić się, że MXRevShare zbuduje ogromną rezerwę finansową w ciągu najbliższych miesięcy i lat dla długoterminowej stabilności finansowej firmy i jej globalnych partnerów. W każdym dużym programie Revshare ważne jest, aby budować ogromne rezerwy i obsłużyć dziesiątki tysięcy członków (później setki tysięcy) aby być w stanie wypłacać ogromne prowizje przez wiele lat.
To dlatego, zdecydowałem kilka dni temu, że nie będziemy już mieli stałej codziennej prowizji na poziomie najwyższym czyli 2.5% co jest zbyt sztywne dla długoterminowego zrównoważonego rozwoju całego programu.
Zamiast tego będziemy mieć elastyczną formę dziennych naliczeń za wykupione adpacki. Będzie to oscylować w zależności od rzeczywistych kwot, które będą wniesione na nasze procesory płatności czyli Payza, STP, Perfect Money, OKPAY oraz innych nowych procesorów, takich jak Neteller, Bitcoin, które stopniowo będą dodawane do naszego systemu.
MXRevShare zawsze będzie oferować naszym partnerom możliwość zarobienia ogromnych ilości dochodów przez prowizje z poleceń (20% na trzech poziomach) i podziału zysku z codziennej puli przychodów. Tak więc, proszę, nie reaguj na moje decyzje negatywnie. Mój cel to niezachwiane zaangażowanie się dla długofalowego sukcesu w MXRevShare i wszystkich programów biznesowych MillionaireX dla Ciebie i Twoich partnerów biznesowych.
Po trzecie: Posiadamy wielki atut w postaci ośmiu programów matrycowych MillionaireX.
Jest to zaleta dzięki której górujemy nad innymi firmami revenue share. Nasi partnerzy mogą łatwo wykupić sobie konto matrycowe dożywotnio w każdym z ośmiu programów MX, przy użyciu zysków z konta MXR.
Wielu z naszych światowych partnerów zarobiło już setki tysięcy dolarów w ten sposób i wypłaciło już swoje prowizje. To jest fantastyczne! Musisz wiedzieć, że wypłaty prowizji realizuję każdego dnia i jest ich coraz więcej i więcej. To jest super wiadomość dla naszych partnerów.
Po czwarte: Jestem dumny, przedstawić nasz nowy Career Ambassador Ranking w MXRevShare. Wystarczy dołączyć do naszej grupy na Facebooku, gdzie nasz administrator techniczny Janus Nowak wprowadza wszystkie cztery stopnie rozwoju kariery. Jest to brąz, srebro, złoto, oraz milioner.
Możesz zobaczyć slajd ze szczegółami na Facebooku. Ponadto, od dnia 1 lutego, można zobaczyć slajd i wyjaśnienie na swojej stronie MXR.
MXR Facebook Grupa:
http://www.facebook.com/groups/mxrevshare
Wszystko, co robię ma doprowadzić Ciebie i Twoich partnerów w zespole do celu jakim jest sukces, czyli osiągnięcie ogromnych zysków rezydualnych dla wszystkich.
Ponieważ z powodzeniem uruchomiłem pierwsze programy MX w maju 2011 roku, a były to MX1 i MX3 i MX7, mam cel żeby do 2020 roku wszystkie nasze programy MillionaireX miały milion partnerów połączonych ze sobą na całym świecie. Zachęcam was, aby ta moja wizja stała się częścią waszej wizji i waszego celu do osiągnięcia tego sukcesu.
Teraz tylko do pracy, po coraz większy sukces dla nas wszystkich z MXRevShare i ośmiu matryc MillionaireX czyli biznesowych, internetowych programów zarobkowych
Powiedz tak do sukcesu!
James Lee Valentine.