WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2) +--- Wątek: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! (/Temat-WYNIKI-glosowania-z-podsumowania-2015-roku-126524) |
RE: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - Enigmato - 01-01-2016 16:06 Gratuluję serdecznie wszystkim wyróżnionym. Dobra robota! Niejednokrotnie korzystałem z Waszych postów i były dla mnie bardzo pomocne. Oby 2016 był dla Was równie owocny . Cytat:Hoho, jestem zaszczycony i pragnę podziękować za mój tytuł i te liczne wyrazy uznania, szczególnie użytkownikom serwisu prowadzonego przez firmę Karcz-Konfident, którzy umieścili mnie tu masowo dlatego, że skrytykowałem ich obiekt kultu. Lol Nie zrodziła się w Twojej głowie myśl, że może ten kult (jak to sam nazwałeś) jest w jakiś sposób uzasadniony? I nie, nie masz racji jeśli chodzi o powód dla którego wygrałeś w tej kategorii. Największym prowokatorem mianowała Cię społeczność tego forum, dlatego że na każdym kroku podchodzisz do ludzi z lekceważeniem podkreślając swoją wyższość. Oczywiście uzasadniłeś sobie to tym, że jesteś szczery. Nie, nie jest tak i społeczność daje o tym wyraz. A to, że przekręcasz nazwę to tylko świadczy o Twoim poziomie , nieodpowiednim dla poziomu osoby, która z definicji powinna być wizytówką tego forum. Jakoś inni moderatorzy potrafią się zachować się z klasą, mimo to, że mają swoje sympatie jeśli chodzi o serwisy, czy konkretne jednostki. Oczywiście rozumiem, ze możesz być zatrudniony w którymś z serwisów, o którego pijar dbasz (czemu już kilka razy dałeś wyraz), ale to nie oznacza że obrażanie to jest dobra droga . Cytat:Ich analny ból jest dla mnie największym wyróżnieniem, pragnę również zapewnić ich, że w przyszłym roku na pewno nie dam o sobie zapomnieć, miłego udostępniania danych gwiazdom z facebooka.I znów piaskownica, a w niej Danielek z łopatką. Jak słodko Życzę Ci przemyślenia tego co napisałem i tego o czym dali wyraz użytkownicy w głosowaniu (w tym ja). Niech 2016 będzie choć troszkę lepszy, jeśli już nie dla Ciebie to chociaż dla tego forum. Powodzenia w samodoskonaleniu . RE: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - daniel42na - 01-01-2016 16:16 Cytat:Nie zrodziła się w Twojej głowie myśl, że może ten kult (jak to sam nazwałeś) jest w jakiś sposób uzasadniony?Nie, kult to kult. Bezkrytyczne, idealistyczne podejście do czegoś. Cytat:Największym prowokatorem mianowała Cię społeczność tego forumChyba sobie kpiny urządzasz, fajna zabawa forumowa zamieniła się w dziwny wyścig serwisów zarobkowych w którym głosowali ludzie mający o forum takie pojęcie, że jako najbardziej aktywną osobe z administracji wybierali użytkownika annaka A Ty właśnie udowadniasz to co napisałem wcześniej... dajesz głos jako jeden z tych wijących się z bólu dupy użytkowników serwisu firmy karcz-konfident :/ Cytat:Oczywiście rozumiem, ze możesz być zatrudniony w którymś z serwisów, o którego pijar dbasz (czemu już kilka razy dałeś wyraz), ale to nie oznacza że obrażanie to jest dobra drogaKtóremu konkretnie śmieszku? Wskaż konkret który to serwis. RE: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - Enigmato - 01-01-2016 16:25 Fajna forumowa zabawa była nastawiona na swego rodzaju konkurencję. W przeciwnym wypadku nie byłoby opcji na Najlepszy serwis zarobkowy. Wybacz, nie ja ustalałem dziedziny głosowania. Cytat:A Ty właśnie udowadniasz to co napisałem wcześniej... dajesz głos jako jedyn z tych wijących się z bólu dupy użytkowników serwisu firmy karcz-konfident :/Po pierwsze, nie znam takiej firmy . Po drugie, to dlaczego FrajerMedia (zejde do Twojego poziomu, bo widzę, ze nie dostrzegasz treści na wyższym levelu) czy inne tego typu firmy nie mają użytkowników z bólem dupy w takiej ilości jak Karcz-Provider? Tak na podsumowanie, zastanawiam się, czy taką samą postawę zaprezentujesz na następnym zlocie Zarabiam.com bo jest duże prawdopodobieństwo że będzie tam ekipa HC z legionem użytkowników z bólem dupy. Zobaczymy czy wtedy kolor nicku będzie taki ważny . No chyba że nie przyjedziesz. Ale byłoby szkoda. RE: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - daniel42na - 01-01-2016 16:32 Cytat:Po drugie, to dlaczego FrajerMedia (zejde do Twojego poziomu, bo widzę, ze nie dostrzegasz treści na wyższym levelu) czy inne tego typu firmy nie mają użytkowników z bólem dupy w takiej ilości jak Karcz-Provider?Pewnie dlatego, że pod koniec roku dość aktywnie krytykowałem właściciela serwisu firmy Karcz-Konfident za bezprawne i bezzasadne udostępnienie danych jednego z użytkowników firmy Karcz-Konfident gwiazdorowi z facebooka. Cytat:Tak na podsumowanie, zastanawiam się, czy taką samą postawę zaprezentujesz na następnym zlocie Zarabiam.com bo jest duże prawdopodobieństwo że będzie tam ekipa HC z legionem użytkowników z bólem dupy. Zobaczymy czy wtedy kolor nicku będzie taki ważny Big Grin. No chyba że nie przyjedziesz. Ale byłoby szkoda. Legion użytkowników HC? :o oooo Kurcze... na pewno nie będzie mnie tam właśnie dlatego! Pisząc poważnie, nie mam zamiaru reagować na takie idiotyczne zaczepki i gdybym wiedział, że zejdzie to do poziomu gróźb to bym nawet nie zaczynał RE: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - Enigmato - 01-01-2016 16:36 Chłopie, ja Ci nie grożę, przestań dopisywać bajki, bo robi się śmiesznie . Zastanawiam się jak będzie wyglądała Twoja asymilacja w tym środowisku i czy będziesz miał odwagę powiedzieć prosto w oczy to co piszesz teraz i co wylewa się z Ciebie na forum. Cytat:Pewnie dlatego, że pod koniec roku dość aktywnie krytykowałem właściciela serwisu firmy Karcz-Konfident za bezprawne i bezzasadne udostępnienie danych jednego z użytkowników firmy Karcz-Konfident gwiazdorowi z facebooka.Nie nie nie, znów nie o to pytalem. Dlaczego HotCash wygrało w rankingu na najlepszy serwis, skoro udostępniają dane i są tacy niefajni? Dlaczego bezpieczny FireSub zajmuje drugie miejsce? Zastanawiałes się kiedyś? Przypominam, że afera wyniknęla w środku głosowania. Kazdy mógł edytować głos dowolnie. RE: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - daniel42na - 01-01-2016 16:39 Cytat:Nie nie nie, znów nie o to pytalem. Dlaczego HotCash wygrało w rankingu na najlepszy serwis, skoro udostępniają dane i są tacy niefajni? Dlaczego bezpieczny FireSub zajmuje drugie miejsce? Zastanawiałes się kiedyś? Przypominam, że afera wyniknęla w środku głosowania. Kazdy mógł edytować głos dowolnie.Dlatego, że w panelu użytkownika serwisu HC była namowa do oddania głosu na forum. Namawialiście swoich userów "najgłośniej", stąd tyle głosów. Cytat:Chłopie, ja Ci nie grożę, przestań dopisywać bajki, bo robi się śmiesznie Big Grin. Zastanawiam się jak będzie wyglądała Twoja asymilacja w tym środowisku.Zjazdy są forumowe i środowisko jest forumowe a nie hotcashowe, więc... nie rozumiem. PS. czekam na wskazanie tego serwisu dla którego robie PR :| RE: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - Enigmato - 01-01-2016 16:43 Hah, i tylko HC namawiało? Już to widzę. A najgłośniej to bardzo wygodny epitet . Cytat:Zjazdy są forumowe i środowisko jest forumowe a nie hotcashowe, więc... nie rozumiem.Dlatego, że siła rażenia Twojej arogancji jest duża i obrażasz każdego dnia bardzo dużo osób (z tego forum). Dlatego też wygrałeś w tej kategorii. Na początku o tym mówiłem. RE: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - Karczu - 01-01-2016 16:46 (01-01-2016 16:39)daniel42na napisał(a): Dlatego, że w panelu użytkownika serwisu HC była namowa do oddania głosu na forum. Namawialiście swoich userów "najgłośniej", stąd tyle głosów.Była tylko prośba i tylko na HotCash I nie tylko u nas była, bo w Firesub i MyLead też. Warto abyś o tym wspomniał, że nie byliśmy wyjątkiem. I w przeciwieństwie do innych serwisów konkurencyjnych nie zakładaliśmy fejk-kont na forum, nie oferowaliśmy nic w zamian za głosy na nas i nie prosiliśmy userów na PW na forum o głosy. Po prostu wygraliśmy jako serwis roku, a Ty jako Prowokator. Nie urządzaj burzy, to była tylko zabawa! W przyszłym roku może to ja będę Prowokatorem, a Ty Najbardziej pomocnym członkiem ekipy (gdzie pokonał Cię ktoś spoza ekipy, tak swoją drogą ). RE: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - daniel42na - 01-01-2016 16:49 Cytat:Dlatego, że siła rażenia Twojej arogancji jest duża i obrażasz każdego dnia bardzo dużo osób (z tego forum). Dlatego też wygrałeś w tej kategorii. Na początku o tym mówiłem.Krytyka to nie obraza. Jesteś związany emocjonalnie z serwisem HC, tak samo jak niektórzy użytkownicy tego serwisu, więc moja krytyka w waszym kierunku jest odbierana przez was źle, często jako prowokacja czy arogancja, stąd to wszystko i nie wiem z czym chcesz tu dyskutować. Użytkownicy głosujący na najlepszy serwis HC wybrali mnie jako prowokatora bo krytykowałem HC, czego tu nie rozumiesz? Ja odgryzłem się im w tym temacie, częściwo żartobliwie, częściowo złośliwie i jeśli już mam ten tytuł to nie mam zamiaru z tego odgryzania rezygnować. RE: WYNIKI głosowania z podsumowania 2015 roku! - Majka - 01-01-2016 16:57 Proszę o spokój w temacie. Niech nastanie cisza Wszystkie kolejne posty obrażające, wulgarne itp. będę kasować. |