![]() |
Paypal, a urzad skarbowy - tak wiem, temat wałkowany/ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Paypal, a urzad skarbowy - tak wiem, temat wałkowany/ (/Temat-Paypal-a-urzad-skarbowy-tak-wiem-temat-walkowany-126467) Strony: 1 2 |
RE: Paypal, a urzad skarbowy - tak wiem, temat wałkowany/ - twardy - 30-12-2015 22:57 Poczytaj regulamin paypala - dowiesz sie tam, ze musza udzielac informacji organom skarbowym w danym kraju, jesli o takie owy organ wystapi. Ale to tak jak z twoim kontem bankowym, jesli nie bylo donosu, kontroli czy nieprawidlowosci to skarbowska nie wie co sie dzieje u ciebie na kontach. RE: Paypal, a urzad skarbowy - tak wiem, temat wałkowany/ - rachman - 02-01-2016 20:35 Cytat:Ciekawe, niech mi urząd udowodni że pieniądze trzymam na paypalu,...Dobre ![]() ![]() RE: Paypal, a urzad skarbowy - tak wiem, temat wałkowany/ - Kowal80 - 07-01-2016 10:26 Ja w listopadzie miałem kontrolę za 2012 rok. US dostał pismo od jednej z firm ile mi zapłaciła, oglądałem to pismo i było tam napisane m.in. że wypłata na paypal, musiałem pokazać wszystkie faktury za 2012 rok aby zgadzała się kwota którą podałem w picie i ta kwota którą podała ta firma. Babka powiedziała mi że oni mogą wysłać np. pismo do danej firmy w celu wyjaśnienia. Powiedziała też że często właśnie z zagranicy dostają nawet takie informacje z kilkuletnim opóźnieniem. |