![]() |
Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! (/Temat-Jedyny-taki-rozwoj-serwerow-minecraft-oraz-cs-go-126409) |
RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - Miluus - 03-01-2016 09:37 Jakbyś potrzebował pomocy przy MC, typu pluginy, pomysły na serwer itp to mogę pomóc ![]() Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - BartekHelp - 03-01-2016 09:41 Narazie i tak zbyt ostro poleciałem bo zrobiłem 4 ekipy i nie nadążam. Jak będę robił piątą się odezwę ![]() RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - mpn - 03-01-2016 10:35 Z chęcią wbije na serwer cs;go ![]() Wytrwałości bo chyba to jest najważniejsze ![]() RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - BartekHelp - 03-01-2016 11:31 Jak zrobię na pewno podam ip, będzie reklama dodatkowa ![]() RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - ClassAxion - 03-01-2016 11:54 Kupiłeś dwa VPSy czy może serwery dedykowane? Polecam Ci rzucić okiem na kimsufi, miałem tam taką maszynę: ![]() i była warta swojej ceny. Stał na niej bardzo wymagający serwer który ciągnął po ~12 GB ramu. Działała dłużej niż pół roku bez jakichkolwiek problemów lecz z niej zrezygnowałem bo była mi po prostu zbędna. RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - BartekHelp - 03-01-2016 12:47 @class Jeszcze nie kupiłem. Zastanawiam się czy brać vpsy 2 standard (jeden na jeden serwer cs + ts+ew. Strona www, drugi na jeden serwer minecraft) czy dwa dedyki 'starter'. Jestem zdecydowany narazie ze chcę mintshosta. RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - Czaq - 03-01-2016 13:31 Pamietam czas jak sam miałem własne serwery CS 1.6 i TeamFortress ![]() Zarobek był przyzwoity bo te 300zł wychodziłem na plus ale pracy też było sporo od forum po serwery i ten cały AMXX ^^ Powodzenia w rozwijaniu własnej sieci ![]() RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - BartekHelp - 03-01-2016 13:34 300zl byłoby marzenie ![]() Teraz niestety w uj tych serwerów i trudno o gracza. Jak reklamowałes 1,6? Dzięki ![]() RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - BartekHelp - 03-01-2016 20:40 2016-01-03 Cześć wszystkim ![]() ![]() Co do siłowni - narazie nie chodziłem, jutro zapewnę pójdę. Myślę ze raz na miesiąc dodam jakieś ciężary czy coś, by widzieć jakiś progres. Tak więc: Klata - 40kg 8x8 Drążek do klatki - 45kg 4x8 Modlitewnik - 15kg 4x8 Będę dawał tylko parę ćwiczeń aby nie zanudzać. Cel do wakacji to 60 kg na klatę 8 serii po 8 powtórzeń! Ps. Z siłownią dopiero zaczynam, nie śmiejcie się z ciężarów ![]() Cele
- Minecraft serwer 1 - 0/0 /// -170zł - CS:GO serwer 1 - 0/0 /// -170zł - Dieta - nie utrzymana - CM - biceps 34cm RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - Krechaman - 04-01-2016 01:03 Progres na siłce jest cały czas. Ja dokładałem praktycznie cały czas. Maksymalnie co tydzień po trochu ![]() ![]() |