![]() |
Skan dowodu komplikacje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Skan dowodu komplikacje (/Temat-Skan-dowodu-komplikacje-126311) Strony: 1 2 |
RE: Skan dowodu komplikacje - matek697 - 28-12-2015 16:58 Założysz nowy PayPal i po problemie. Środki z tego zablokowanego Ci przeleją na nowy tylko musisz im ticket napisać RE: Skan dowodu komplikacje - Kaspirek - 29-12-2015 09:28 Watpie żeby zrobili tak jak kolega wyżej napisał . wezme twoje dane i napisze że zmienic chce paypala ![]() Wysłane z mojego Orange Gova przy użyciu Tapatalka RE: Skan dowodu komplikacje - JackPot - 13-01-2016 22:31 Miałem taki sam przypadek! Konto PayPal zakładałem w wieku 15 lat, oczywiście nic o ograniczeniu wiekowym nie widziałem. Kilka wypłat po 200-300 zł wypłaciłem. Pewnego dnia zalogowałem się na szkolnym komputerze, no i PayPal wziął to jako podejrzane logowanie. Poprosili mnie o wysłanie skanu dowodu. Wysłałem im skan dowodu(tymczasowego) na którym był mój wiek (15 lat). Dostałem wiadomość, że złamałem ich regulamin itp. Poprosiłem mojego brata żeby to jakoś załatwił (Na koncie było zablokowane 700zł). Brat zadzwonił i podał się za mojego Ojca, powiedział że nic nie wiedział o tym, że owe konto posiadam. Powiedzieli mu żeby on sam założył konto(Na swoje dane) i zablokowane środki zostaną przelane. Dużo gmatwania i wkręcania PayPal z metodą na "Ojca" ale wszystko poszło gładko! |