![]() |
Miedziany zarabia Dolary! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Miedziany zarabia Dolary! (/Temat-Miedziany-zarabia-Dolary-126302) Strony: 1 2 |
RE: Miedziany zarabia Dolary! - JustinTime - 28-12-2015 16:43 Zdradź swoje sekrety na konwersje z subsms ;D RE: Miedziany zarabia Dolary! - Miedziany - 28-12-2015 22:30 Elo, Dzień 2
Dzisiaj dokupiłem 3 paczki za 1$ z tego co wypracowały poprzednie ![]() Zamierzam do końca stycznia wszystko reinwestować, potem wypłacić wkład i resztę znów reinwestować ![]() Aktualny stan paczek: ![]() Ogólnie paczki wypracowały: ![]() Rezultat: 0$(wypłacone)/83$(zainwestowane) RE: Miedziany zarabia Dolary! - Miedziany - 29-12-2015 23:29 Siemano, Dzień 3
Dzisiaj dokupiłem kolejne 4 paczki, wszystko z $ wypracowanych przez pozostałe AdPacki. Po 3 dniach od zainwestowania 83$ w 83 paczki mam ich już 90 ;d Więc jest dobrze ![]() Aktualny stan paczek: ![]() Rezultat: 0$/83$ Od teraz dziennik będę aktualizował co 3 dni ![]() RE: Miedziany zarabia Dolary! - Miedziany - 01-01-2016 23:32 Witam
![]() Naliczenia spadły, mam nadzieję że PP zostanie dodany do MPA ![]() Do końca stycznia wszystko reinwestuje, potem cały luty wypłacam wszystko z Cash Balance + reinwestuje z Re-Purchase Balance ![]() Aktualny stan paczek: ![]() Do tej pory paczki wypracowały: ![]() Rezultat: 0$/83$ _________________________________ Chciałbym życzyć Wam wszystkim Szczęśliwego nowego roku i duuuużoo hajsów z neta! ![]() RE: Miedziany zarabia Dolary! - Michał11118 - 03-01-2016 14:04 No właśnie przez te święta znacząco spadły naliczania... Ale byle do przodu ![]() Powodzenia ![]() RE: Miedziany zarabia Dolary! - Miedziany - 04-01-2016 22:31 Cześć, Dzień 7/8/9
Naliczenia ciągle na niższym poziomie myślę że po zatwierdzeniu MPA przez PP naliczenie podskoczą ![]() Od jutra także zaczynam budować zaplecze pod jedną formę zarobku którą opisze podczas kolejnej aktualizacji tego dziennika ![]() Aktualny stan paczek: ![]() Do tej pory paczki wypracowały: ![]() Rezultat: 0$/83$ RE: Miedziany zarabia Dolary! - Michał11118 - 07-01-2016 23:55 Na jakim poziomie masz naliczenia? Ja się załamuję aktualnie jak widzę codziennie stan konta... RE: Miedziany zarabia Dolary! - war43 - 08-01-2016 11:01 Każdy się załamuje, a sprawa z PayPal'em trwa i trwa. Dlatego ja włożyłem już część gotówki w inny serwis, który działa tak samo jak MPA, z tym, że został już 3 razy zweryfikowany przez PayPal. Chociaż trochę szkoda tych 50$, które włożyłem na początku w MPA - 200zł jednak rzadko leży na ulicy. ![]() Miedziany zarabia Dolary! - Hybrid1990 - 28-12-2018 21:42 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |