![]() |
Poradnik Zarabiaj na real-contencie (sensacyjne newsy) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabiaj na real-contencie (sensacyjne newsy) (/Temat-Zarabiaj-na-real-contencie-sensacyjne-newsy-126209)Strony: 1 2 |
RE: Zarabiaj na real-contencie (sensacyjne newsy) - razorek - 28-02-2016 22:15 pewnie nie napisałem do końca o co mi chodzi, to zapytam jeszcze raz ![]() Zarabiaj na real-contencie (sensacyjne newsy) - Mikey - 29-02-2016 00:31 Wydaje mi sie, ze ktoś moze sie doczepić. Zawsze możesz edytować tekst, albo zlecić jakiemuś copywriterowi... RE: Zarabiaj na real-contencie (sensacyjne newsy) - razorek - 29-02-2016 19:40 No to najwyżej napisać mogę samemu, z tym problemu nie ma. Z tym że obrazki - mogę brać normalnie ze strony "źródłowej"? RE: Zarabiaj na real-contencie (sensacyjne newsy) - Mikey - 29-02-2016 19:55 Obrazki oni pewnie też mają z Googla... Nie powiem Ci dokładnie jak z tym jest, ale niektórzy piszą (źródło xxx.pl)... Możesz teźznaleźć podobne, albo nawet i lepsze w wyszukiwarce... |