Fanpage, cenne informacje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Fanpage, cenne informacje (/Temat-Fanpage-cenne-informacje-126185) Strony: 1 2 |
RE: Fanpage, cenne informacje - eciver - 27-12-2015 00:49 Nikogo nie oceniam. Skoro korzystasz jedynie z nabijania like'ów z fake kont to wychodzi na to, że znasz tylko tę metodę. Dlatego zdziwiłem się, że piszesz o tym poradnik. Masz wiele możliwości:
Ważne, żeby zawartość Twojego fp była atrakcyjna i sprawiała, że ludzie będa się angażować (lajkować, komentować i udostępniać). Dzięki temu posty będą miały większy zasięg i łatwiej będziesz zdobywał kolejne polubienia. Peace! RE: Fanpage, cenne informacje - Wojtek574 - 30-12-2015 12:21 Ja własnie stworzyłem nowy fp i nie wiem jak nabić pierwsze lajki nie chcę urzywać stron do nabijania bo to będą puste lajki a chcem fp z prawdziwymi lajkami rozsyłać wszędzie też nie chcę bo to głupie jest sam nie lubie jak ktoś wkleja gdzie popadnie swoj fp a na reklame mnie nie stać niestety zostaje tylko chyba poproszenie kogoś aby udostępnił na swoim większym poczym jak nazbieram trochę wiecej lajków to odwdzięcze sie dla tej osoby RE: Fanpage, cenne informacje - tojejo - 03-01-2016 16:18 Panowie szybkie pytanko, robicie fp na fejk kontach czy na swoim prywatnym, a fejkom dajecie ew admina? Bo chyba większość używa pierwszej opcji, ale ja jakoś widzę więcej zalet drugiej Ktoś wypisał by jakieś za i przeciw? RE: Fanpage, cenne informacje - Dany_02 - 03-01-2016 19:45 Prywatnego nie używaj, ja tak robię i mam fanpejdze podpietne pod prywatne i fejk. Dziś dostałem wszelkiego typu blokady na konto prywatne w tym blokada na wiadomości mimo iż w ogóle nie uzywalem tego konta do zarabiania. Efekt fanpejdzy :/ Blokady zarówno na fejk konto jak i prywatne RE: Fanpage, cenne informacje - matii1111 - 03-01-2016 19:53 dokldanie jak kolega wyzej dostalem to samo na 24 godziny , nie mozna dawac wtedy lajkow , komentwarz , pisac itp nic sie nie da robic: < RE: Fanpage, cenne informacje - tojejo - 03-01-2016 23:44 Zakładając, że fanpage postawimy swoim głównym kontem i powierzymy admina fejkowi, następnie nie dopuścimy żeby powiązali jakoś te konta, że prowadzi je ta sama osoba (czyszczenie cookiesow, zmiana ip, nawet używanie innej przeglądarki), to też można wyłapać bana na główne? Niby dlaczego? Fanpejdze mają oferować real content, więc naruszenia zasad fb z tego powodu nie widzę, jedynie multikonta fejków. RE: Fanpage, cenne informacje - DBZ - 05-01-2016 19:28 Addmefast lub możesz wypromować przez inne FP poprzez S4S |