Bananki.pl - Zarabiaj grając w gry! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Bananki.pl - Zarabiaj grając w gry! (/Temat-Bananki-pl-Zarabiaj-grajac-w-gry-126106) |
RE: Zdobądź bez wysiłku darmowe nagrody ! - Zupagesto - 23-12-2016 21:34 Ile czasu realnie trzeba żeby zgarnąć jakąś nagrodę, bo widzę że jedno zadanie i trzeba czekać na weryfikację zanim przepuszczą do następnego zadania? RE: Zdobądź bez wysiłku darmowe nagrody ! - ScroX - 23-12-2016 22:01 Zazwyczaj weryfikują do 24h, możesz rozpocząć każde możliwe gry - wtedy będą punkty szybko wchodzić. RE: Zdobądź bez wysiłku darmowe nagrody ! - WeRu - 23-12-2016 22:08 Chce się komuś siedzieć i grać za marne 10zł ? RE: Zdobądź bez wysiłku darmowe nagrody ! - Miczek - 23-12-2016 22:32 Sęk w tym, że nie grasz a podrabiasz screeny RE: Zdobądź bez wysiłku darmowe nagrody ! - ScroX - 24-12-2016 14:10 Otóż to ! grać nie trzeba, w taki sposób można zdobyć mnóstwo punktów za nic. RE: Zdobądź bez wysiłku darmowe nagrody ! - Obamakiller - 24-12-2016 22:52 dzisiaj wysłałem screena ze zmianą zobaczymy czy przejdzie , używasz painta ? zawsze jakoś słabo mi to wychodzi aby wyglądało realnie RE: Zdobądź bez wysiłku darmowe nagrody ! - ScroX - 25-12-2016 02:09 @[Obamakiller] tak używam painta Podeślij na PW jak wygląda twoja przeróbka RE: Zdobądź bez wysiłku darmowe nagrody ! - Obamakiller - 26-12-2016 18:05 No no polecam pierwszy screen zaliczony koło 100 bananków na koncie dzięki ScroX za metodę pozdrawiam jak coś dam znać Darmowa gra na steam - KontrolC - 03-07-2017 07:41 Co trzeba zrobic, by zdobyć grę na steam za darmo? Krok.1 Rejestrujemy się tu - CZYSTY: https://www.bananki.pl/ Krok. 2 Potwierdzamy e-mail, kopiujemy hasło i logujemy się w serwisie. Krok. 3 Wykonujemy początkowe zadania tj. powiadomienia, obejrzenie filmiku, zarejestrowanie się w grze. Krok. 4 Wchodzimy w mapę i klikamy w skrzynię skarbów. Wykonujemy zadanie, które jest napisane, czyli trzeba zagrać w grę i wykonać zadanie. Najlepiej wybrać przegladarkowa, bo nie trzeba nic instalować. Po kilku dniach (u mnie to było dwa dni) dostajemy e-mail z grą (ja dostalem DarkEnda). Próbuje teraz na kolejnym koncie i zobaczymy, co będzie Bananki, które zdobędziemy także można wymieniać na skiny cs, gry steam, dodatki do gier, karty podarunkowe itp. RE: Darmowa gra na steam - musiol8 - 09-07-2017 13:52 nie działa |