Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bezpieczeństwo danych osobowych - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Bezpieczeństwo danych osobowych (/Temat-Bezpieczenstwo-danych-osobowych-126053)

Strony: 1 2

RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - twardy - 23-12-2015 17:46

A co maja napisac?

"Zarabiajcie na czym chcecie, dopoki nikt nie zglasza naduzyc to piniondz jest ok! Koniec koncem my za nic nie odpowiadamy, bo przeciez w regulaminie stoi jak byk, ze odpowiedzialny jest partner, nie serwis".

Prowadza taki szemrany biznes, ktory przecietnemu czlowiekowi koarzy sie ze spamem i naciagactwem ale... debilami nie sa zeby takie rzeczy oficjalnie pisac Smile

RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - aero2 - 23-12-2015 17:48

Program, programem, oszust Krystian nie promował z tego co słyszałem programu tylko gateway na swojej fake stronie, a to zmienia postać rzeczy, bo jako właściciel strony odpowiada za nią i za działania na niej, a że gateway był z HotCash to już inna bajka.

RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - radek0389 - 23-12-2015 17:56

(23-12-2015 17:46)twardy napisał(a):  A co maja napisac?

"Zarabiajcie na czym chcecie, dopoki nikt nie zglasza naduzyc to piniondz jest ok! Koniec koncem my za nic nie odpowiadamy, bo przeciez w regulaminie stoi jak byk, ze odpowiedzialny jest partner, nie serwis".

Prowadza taki szemrany biznes, ktory przecietnemu czlowiekowi koarzy sie ze spamem i naciagactwem ale... debilami nie sa zeby takie rzeczy oficjalnie pisac Smile

Oj, zdaję sobie z tego sprawęSmile. Ale można było sobie darować niektóre komentarze na forum o realności programów, skoro wiemy jak jest. Nie piszę oczywiście tylko o HC.

(23-12-2015 17:48)aero2 napisał(a):  Program, programem, oszust Krystian nie promował z tego co słyszałem programu tylko gateway na swojej fake stronie, a to zmienia postać rzeczy, bo jako właściciel strony odpowiada za nią i za działania na niej, a że gateway był z HotCash to już inna bajka.

W żadnym wypadku, moje posty w tym temacie nie są związane z oszustem K. Bo on niech zostanie potępiony, co popieram. Tylko ostatni temat, plus jeszcze jeden, zainspirowały mnie do tego wątku.

RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - twardy - 23-12-2015 18:07

Te programy sa realne bo maja regulamin. Tyle Big Grin
Przeciez ten caly biznes sie opiera na tym, ze ludzie nie czytaja regulaminow a dochodzenie swoich praw (ktorych nawet nie maja bo przeciez regulaminu nie przeczytali Big Grin) konczy sie na dezaktywacji uslugi, przeciez nawet pan Stonoga wczoraj odpuscil.

RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - stachupumpa - 23-12-2015 19:30

Słyszałem, że nawet Stonoga dzwonił i przepraszał Krystiana Wink

RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - matii1111 - 24-12-2015 18:14

ja slyszalem ze robi zbiórkę dla krystiana za to ze tak na niego wszyscy naskoczyli chlopak ma podobno problemy psychologiczne teraz i sie boi z domu wychodzic