Bezpieczeństwo danych osobowych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Bezpieczeństwo danych osobowych (/Temat-Bezpieczenstwo-danych-osobowych-126053) Strony: 1 2 |
RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - twardy - 23-12-2015 17:46 A co maja napisac? "Zarabiajcie na czym chcecie, dopoki nikt nie zglasza naduzyc to piniondz jest ok! Koniec koncem my za nic nie odpowiadamy, bo przeciez w regulaminie stoi jak byk, ze odpowiedzialny jest partner, nie serwis". Prowadza taki szemrany biznes, ktory przecietnemu czlowiekowi koarzy sie ze spamem i naciagactwem ale... debilami nie sa zeby takie rzeczy oficjalnie pisac RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - aero2 - 23-12-2015 17:48 Program, programem, oszust Krystian nie promował z tego co słyszałem programu tylko gateway na swojej fake stronie, a to zmienia postać rzeczy, bo jako właściciel strony odpowiada za nią i za działania na niej, a że gateway był z HotCash to już inna bajka. RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - radek0389 - 23-12-2015 17:56 (23-12-2015 17:46)twardy napisał(a): A co maja napisac? Oj, zdaję sobie z tego sprawę. Ale można było sobie darować niektóre komentarze na forum o realności programów, skoro wiemy jak jest. Nie piszę oczywiście tylko o HC. (23-12-2015 17:48)aero2 napisał(a): Program, programem, oszust Krystian nie promował z tego co słyszałem programu tylko gateway na swojej fake stronie, a to zmienia postać rzeczy, bo jako właściciel strony odpowiada za nią i za działania na niej, a że gateway był z HotCash to już inna bajka. W żadnym wypadku, moje posty w tym temacie nie są związane z oszustem K. Bo on niech zostanie potępiony, co popieram. Tylko ostatni temat, plus jeszcze jeden, zainspirowały mnie do tego wątku. RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - twardy - 23-12-2015 18:07 Te programy sa realne bo maja regulamin. Tyle Przeciez ten caly biznes sie opiera na tym, ze ludzie nie czytaja regulaminow a dochodzenie swoich praw (ktorych nawet nie maja bo przeciez regulaminu nie przeczytali ) konczy sie na dezaktywacji uslugi, przeciez nawet pan Stonoga wczoraj odpuscil. RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - stachupumpa - 23-12-2015 19:30 Słyszałem, że nawet Stonoga dzwonił i przepraszał Krystiana RE: Bezpieczeństwo danych osobowych - matii1111 - 24-12-2015 18:14 ja slyszalem ze robi zbiórkę dla krystiana za to ze tak na niego wszyscy naskoczyli chlopak ma podobno problemy psychologiczne teraz i sie boi z domu wychodzic |