![]() |
Poradnik Nisze, pod które warto założyć stronę - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Nisze, pod które warto założyć stronę (/Temat-Nisze-pod-ktore-warto-zalozyc-strone-126048)Strony: 1 2 |
RE: Nisze, pod które warto założyć stronę - Krechaman - 27-12-2015 03:14 Tylko co mi z tego jak nie potrafię wypozycjonować takiej strony na jakąś frazę i jak zdobyć ruch niepochodzący ze spamu ;f Mam już jedną. Każda strona pokazuje mi inną liczbę backlinków. Na jednej mam kilkaset, na innej 0. Nie potrafię optymalizować. Strona w speedtestach wypada bardzie cienko ![]() RE: Nisze, pod które warto założyć stronę - rousen - 27-12-2015 06:50 no to postaw na kogoś kto Ci wypozycjonuje strone RE: Nisze, pod które warto założyć stronę - Mailowiec - 27-12-2015 11:45 (27-12-2015 06:50)rousen napisał(a): no to postaw na kogoś kto Ci wypozycjonuje strone No i tu zaczyna się problem bo trzeba wyłożyć z własnej kieszeni. No ale kto nie inwestuje nie liczy zysków ![]() RE: Nisze, pod które warto założyć stronę - Neoko - 03-01-2016 14:41 Ja bardziej polecam zakładanie stron pod usa zarabiając za pomocą adsense lub programy partnerskie jak click bank itp ![]() |