![]() |
"Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! (/Temat-Tlusty-dziennik-pracy-shorte-st-suby-ppi-SPORT-zdjecia-125993) |
RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - vanillahajs - 22-12-2015 13:58 powodzenia ![]() RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 22-12-2015 21:35 Dzień 2 Shorte: 1.32$
Suby: 98.5zł PPI: 0zł Brak czasu. uzupełnię jutro Sport:
Wstyd mi. Dzisiaj brak treningu. Jutro będzie kara!
RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Dante_/ - 22-12-2015 21:53 Ładna dniówka z subów, oby były tak ciągle albo i więcej. A co do PPI to desktopowe czy na mobilne wjeżdżasz ? RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 22-12-2015 22:41 No dniówka dzisiaj calkiem dobra(właśnie wleciało dodatkowe +34, wiec łącznie 98zl) :3 Ppi mobilnie ![]() ![]() RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 24-12-2015 03:02 Dzień 3 Shorte: 0.1$
Suby: 88 zł PPI: 0zł Dzisiaj pół dnia spędziłem z dziewczyną przez co miałem tylko 4 godziny na zarabianie. Zrobiłem generalną próbę na mojej grupie na face i wyszło na to, że z 1000 osób post trafił do 35, a to przyniosło mi zysk.. uwaga! aż 0zł !!! ![]() Sport:
Dzisiaj znowu brak czasu. No ale przecież chciałem coś zmienić w swoim życiu, a forma sama się nie zrobi. Przestałem szukać wymówek i poszedłem biegać o 1:36, 5km zaliczone! a od stycznia na siłownie!RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 25-12-2015 00:04 Dzień 4 Shorte: 0$
Suby: 59.5zł PPI: 0zł Wiadomo, święta!!! ODPOCZYNEK! ![]() Sport:
BRAK!
RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 27-12-2015 22:27 Dzień 5 Shorte: 0$
Suby: 172zł PPI: 7.13$ Zaliczę to jako dzień 5 bo ostatnie dni to praktycznie to samo - tylko zysk z subów. ALE! Dzisiaj zrobiłem fake aplikację którą połączyłem z Ogmobi, następnie zrobiłem test spam który dał mi pierwsze zyski w PPI ! #sukces. Suby dzisiaj bardzo dobrze weszły - może jeszcze coś wleci ![]() ![]() Sport:
Ciągle ze sobą walczę. Może mi się uda dzisiaj pójść na trening. Mam nadzieję..
RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 28-12-2015 23:00 Dzień 6 Shorte: 0$
Suby: 157zł PPI: 21.64$ No ppi zapowiada się ciekawie, 2 dzień z wynikiem 21.64$. Dodałem 5 filmików na youtube pod aplikacje mobilne(wskazówka dla zarabiających, szukających niszy - coś w stylu tinder free premium), pracowałem może 30 minut więc wynik 21$ jest zadowalający. Odpuszczam sobie zarabianie na shorte, bo akutalnie mi się nie opłaca marnować czasu na ten serwis. Suby ciągle dobrze, nisza trzyma się całkiem dobrze- 157zł!! ![]() ![]() Sport:
No i znowu nic nie zrobłem....
RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 30-12-2015 01:00 Dzień 7 Shorte: 0$
Suby: 96.5zł PPI: 32.84$ No mogę śmiało powiedzieć, że połącznie moblinego ppi z youtube to najlepsze co mogłem zrobić. 28.24$ wpadło i ciągle leci!! ![]() Today : $28.24 This Month : $76.31 Last Month : $0 This Year : $76.31 No jutro jeszcze z 20$ wbije i będzie można wydać ten hajsik na ciuszki ![]() Ogólnie to zauważyłem, że w moim zarabianiu przez internet nie chodzi o hajs, tylko bardziej o satysfakcję, że mi się coś udało. Bardziej mnie cieszy 5$ zarobionych na ppi niż 100zł na subach ![]() ![]() INFO: Biorę sobie urlop na 5 dni. Przeprowadzka do Wrocławia + sylwester + studia. Jutro mam zamiar kupić karnet na siłownie i od 4 stycznia zaczynam ostro walczyć o ciało #sparta! ![]() ![]() Ciekawe czy ktoś wgl czyta ten dziennik ![]() Pozdro! ![]() Sport:
Dnoooo
RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - stuudenciok - 30-12-2015 01:19 Czyta, czyta ![]() |