![]() |
Linktogame - SCAM niewypłacalny serwis - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Linktogame - SCAM niewypłacalny serwis (/Temat-Linktogame-SCAM-niewyplacalny-serwis-125934) Strony: 1 2 |
RE: Linktogame - SCAM niewypłacalny serwis - xPiwkoPL - 20-12-2015 21:22 wielu youtuberów korzysta i sie nie skarzy ![]() RE: Linktogame - SCAM niewypłacalny serwis - twardy - 20-12-2015 21:31 Bo tych duzych nie okradaja... to chyba logiczne? Tna na tych malutkich. A to ruch miernej jakosci, a to cos z rachunkiem, a to ruch motywowany i takie tam. RE: Linktogame - SCAM niewypłacalny serwis - mateusz2045 - 20-12-2015 21:41 Portmmo spróbuj RE: Linktogame - SCAM niewypłacalny serwis - xPiwkoPL - 20-12-2015 22:51 Speoboje innych serwisów zalezy jakie stawki w portmmo maja RE: Linktogame - SCAM niewypłacalny serwis - mysc - 20-12-2015 23:20 Co miesiąc dostaję pieniądze... Nie są to regularne terminy, co miesiąc inny (wahania nawet 14-dniowe). Sposoby promocji nalezy uzgadniać z opiekunem konta - nie tylko tutaj, ale w kazdej sieci reklamującej gry. Sieci są pośrednikami, tak na prawdę za rejestracje płaci przecież firma wydająca grę. Jeżeli Twoja reklama nie przyniosła zainteresowania wśród graczy - którzy zrobili puste rejestracje (nie grali w grę), reklamodawca nie zapłaci za te konta - wówczas oni, jako pośrednik nie zapłaca Tobie, jako osobie, która te rejestracje pozyskała. Ewentualne negocjacje z reklamodawcą są możliwe - właśnie po zaprezentowaniu mu sposobu promocji (o którego kreacje zostałeś poproszony). Każda sieć tego typu, działa dokładnie na tej samej zasadzie. Nie zapłacą Tobie, jeżeli sami nie dostaną pieniędzy za Twoje rejestracje. Zgadzam się, że kontakt skajpowy i emailowy jest beznadziejny - ale troszkę się pospieszyłeś z oceną serwisu jako SCAM. Pan Cezary ZAWSZE odbiera telefon i wyjaśnia sprawę, tak więc proponuję do niego zadzwonić :> Jeżeli chodzi o inne serwisy które warto polecić, jest to : - portmmo - gameflow - funhub Wszystkich zainteresowanych zapraszam również do subskrybowania mojego dziennika pracy - ponieważ w przeciagu 3 miesięcy (niestety termin dość odległy ;/) otworzę nową sieć wraz z dedykowaną grupą mentorską. Jeżeli chodzi o przyszłe warunki "u mnie" = pełna jawność informacji i dużo nowocześniejsze podejście do zarabiania na grach ![]() PO REKLAMIE ![]() . RE: Linktogame - SCAM niewypłacalny serwis - LMKY - 25-12-2015 13:52 LTG jest spoko, wystarczy nie fraudować i mieć realny ruch, a nie motywowany czy fake. Polecam kontakt telefoniczny, zawsze ktoś odbierze i powie co i jak. Ze swojej strony polecam sieć ad2games, najlepsza z jaką współpracowałem ![]() RE: Linktogame - SCAM niewypłacalny serwis - DawidFB - 26-12-2015 04:18 Ja za to GameFlow nie polecam, zaliczają fatalnie... RE: Linktogame - SCAM niewypłacalny serwis - Na 5tyk - 26-12-2015 07:54 (26-12-2015 04:18)DawidFB napisał(a): Ja za to GameFlow nie polecam, zaliczają fatalnie... Ostatnio miałem 216zl do wypłaty to odrzucili tylko 7zl ![]() |