[PORADNIK VIDEO] Jak wykonać weryfikację zdjęciową - najłatwiejszy sposób! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [PORADNIK VIDEO] Jak wykonać weryfikację zdjęciową - najłatwiejszy sposób! (/Temat-PORADNIK-VIDEO-Jak-wykonac-weryfikacje-zdjeciowa-najlatwiejszy-sposob-125725) Strony: 1 2 |
RE: [PORADNIK VIDEO] Jak wykonać weryfikację zdjęciową - najłatwiejszy sposób! - kazik0o - 16-12-2015 19:32 (16-12-2015 19:20)Kickster napisał(a):(16-12-2015 19:16)kazik0o napisał(a): Zeby zwęzić pole szukania, najlepiej szukac wsród znajomych zablokowanego konta a nie całego fejsa No możliwe, dawno tego nie stosowałem, kiedyś działało RE: [PORADNIK VIDEO] Jak wykonać weryfikację zdjęciową - najłatwiejszy sposób! - Nupek369 - 23-12-2015 23:36 Zrobiłem wszystko, wszystkie zdjęcia 5/5 na 100% dobrze + dałem jedno pomiń i już się cieszyłem, a tu dowód chcą. Masaaakra, może za długo robiłem, chociaż myślę że było to jakieś 5 minut. Będę próbował dalej, repucik poleciał. RE: [PORADNIK VIDEO] Jak wykonać weryfikację zdjęciową - najłatwiejszy sposób! - twnt22 - 24-12-2015 13:09 Ja mam inny problem, przekroczyłem limit godzinowy i teraz nawet mimo 5/5 nie chcą odblokowac ;x RE: [PORADNIK VIDEO] Jak wykonać weryfikację zdjęciową - najłatwiejszy sposób! - Kickster - 27-12-2015 12:59 To az dziwne musisz sie mylic w takim razie i nie masz 5/5 RE: [PORADNIK VIDEO] Jak wykonać weryfikację zdjęciową - najłatwiejszy sposób! - Nupek369 - 27-12-2015 13:47 Udało się, konto odblokowane. Będzie można zamienić je w ero fp. (24-12-2015 13:09)twnt22 napisał(a): Ja mam inny problem, przekroczyłem limit godzinowy i teraz nawet mimo 5/5 nie chcą odblokowac ;x U mnie było tak samo, dobrze wybrane zdjęcia jednak mimo to nie chcieli odblokować i wyskakiwał komunikat z dowodem. Z moich kilku prób odblokowania konta wnioskuję że trzeba to zrobić w mniej niż 10 minut, ponieważ wcześniejsze próby zajmowały właśnie jakieś 10-12 minut, a ostatnia 7 i odblokowało. Próbuj kilka razy, a na pewno Ci się uda. Edit: Właśnie odblokowałem kolejne, jakieś starsze konto. @[Kickster] jesteś wielki, dzięki. RE: [PORADNIK VIDEO] Jak wykonać weryfikację zdjęciową - najłatwiejszy sposób! - Kickster - 28-12-2015 17:21 Cieszę się, że ta wiedza mogła komus pomóc I rzeczywiscie, czas ma tutaj duze znaczenie nawet kesli kest 5/5 a jest dlugo robiona weryfikacja to moze wyskoczyc dowód. [PORADNIK VIDEO] Jak wykonać weryfikację zdjęciową - najłatwiejszy sposób! - Hybrid1990 - 17-06-2021 14:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |