Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nieaktualne]BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Counter-Strike (/Forum-Counter-Strike-40)
+---- Dział: Inne (/Forum-Inne-102)
+---- Wątek: [Nieaktualne]BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta (/Temat-Nieaktualne-BF2-Rank-Mod-na-serwerze-Ankieta-12571)

Strony: 1 2 3

RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Pucki - 27-08-2010 18:47

ludzie tak jak paskur napisal ze inni beda mieli wiecej hp na starcie to nie jest jakis wielik wyczyn zabic 2 gosci w 1 rundzie zeby miec 110 hp wiekszosc z odznak mozna zdobyc w ciagu 1 godziny tylko na odznaki weterana i exsperta trzeba troche pograc tak nic to nie zmienia

RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Zythus - 27-08-2010 18:56

Przynajmniej troche potrebujecie. 5 zabic i 3 hs, 2x mi sie to udalo juz ;]

RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - ~fataL - 27-08-2010 19:02

C T Gadać włączcie bf2 na tydzien i zobaczymy na 100% spodoba się a jak nie ;[ to sie zrobi znowu FFA

RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - arczyyy - 27-08-2010 19:29

hmm Big Grin mozna wypróbować Big Grin

RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Parada - 27-08-2010 19:34

Jestem na TAK, BF2 jest dobrym modem, ludzie będą się starać, żeby wbić jakąś odznakę itp, taka mała rywalizacja. FFA+BF2 to jedno z moich ulubionych połączeń przy serverach cs Wink

RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Pucki - 27-08-2010 19:39

no to mi sie podoba wkoncu paru ludzi na TAK, a tak jak zythus napisal troche sie czlowiek podszkoli wkoncy trzeba bedzie celnie strzelac

RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Marello - 27-08-2010 19:42

Poczekamy do końca weekendu i może włączymy okres próbny

RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Paviano - 27-08-2010 19:43

Nie grałem na tym modzie, ale skomentuję tak:

Większość graczy (jak to zawsze bywa) będzie chciała mieć git rangę więc dlatego będzie strzelała np. z glocka zamiast AK.
Gra nie będzie już ta sama co na zwykłym FFA.
Każdy będzie chciał coś zdobyć.
Jedni będą nabijać fragi na weteranach a inni zabijać afk'ów.
Poza tym grałem chyba chwilkę na tym modzie i zauważyłem, że bodajże nad głową każdego z graczy (w drużynie, której obecnie gramy) jest ikona z rangą i chyba nazwa.
A to przeszkadza.
Bla bla bla... co jeszcze gadać Big Grin

I takie zakończenie:
Moim zdaniem lepiej usunąć mod Smile

RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Cubone - 28-08-2010 03:15

hmmm, Paviano ma troche racji, oblicze gry ulegnie zmianie, jednak jestem ZA właczeniem moda w pełnej krasie na okres próbny, powiedzmy że na tydzień Wink pod warunkiem że fragi ktore zdobylem zostaną ;p

RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Mr.Hardy - 28-08-2010 09:18

Niech zostanie tak jak jest tylko te rangi i nic więcej ....