Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D (/Temat-Zarabiamy-na-wycieczke-na-Bora-Bora-D-125578) Strony: 1 2 |
RE: Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - Dany_02 - 14-12-2015 22:53 Dziś trochę podziałałem standardowo na fejsie, rozwinąłem nieco grupę do 1037 członków fanpejdże też po kilka fanów złapały. Miałem kupić reklamę ale nie mam nic na paypalu a nikt nie chciał przelewu. Dziś zarobiłem: 40.20 PLN Cel do końca roku: 96/500 PLN Testowałem nowe metody, w sumie to stare jednak lekko udoskonalone, zarobkowo bez większych zmian jutro postaram się zarobić więcej RE: Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - Dany_02 - 15-12-2015 22:47 Dziś mega słabo, na siłę trochę chciałem wypróbować coś nowego i najlepsze konto mi padło konwersja tragedia, jakieś tam grosze wpadły. Grupa stoi w miejscu praktycznie bo obecnie 1220 członków więc niecałe 200 tylko przybyło dziś Dziś zarobiłem: 32.20 PLN Cel do końca roku: 128.20/500 PLN Jutro trzeba poszukać nowej niszy, coś co da chociaż 60-70 zł dziennie RE: Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - Dany_02 - 16-12-2015 22:39 Dziś miałem trochę prac remontowych, szukałem nowej niszy i cóż... Taka trochę sezonowa, małe zyski ale jednak coś wpada, dobre i to. Jak mawiają lepszy rydz niż nic ważne, że bliżej celu. Rozwijanie zaplecza dziś odpuściłem, nie było czasu Dziś zarobiłem: 48.80 PLN Cel do końca roku: 177.00/500 PLN RE: Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - Leos2011 - 16-12-2015 22:47 A na Clixsense udało Ci się zarejestrować? RE: Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - Dany_02 - 17-12-2015 00:31 Przeoczylem PW, sory. Nie udało mi się, na mailu z gmaila też nie, nie wiem co jest przyczyną... Chyba, że kiedyś się zarejestrowalem ale niee, pamiętałbym chyba. Ewentualnie ktoś z rodzeństwa się rejestrował a wtedy już nic nie mogę zrobić Jutro to sprawdze, teraz już leże w łóżku i piszę z tel więc nic nie podzialam RE: Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - Dany_02 - 17-12-2015 22:32 Ch***wo ale stabilnie Dniówka niemal identyczna jak wczoraj, najwidoczniej tyle się da wyciągnąć z tej niszy, zobaczymy co przyniesie weekend Rozwijanie zaplecza bez szału, jakieś tam osoby wpadują, coś niby się dzieje, ale to jeszcze nie to. W weekend poszukam jakiejś alternatywy zarobku, czegoś co pozwoli na dorobienie sobie grosza. Jeżeli macie jakieś propozycje to śmiało Tylko na żadne inwestycje póki co się nie zdecyduje bo nie mam z czym, po nowym roku będę chciał zainteresować się opcjami binarnymi i powrócić do bukmacherki. Swojego czasu szło nawet nieźle, w sumie od jakiś 7-8 lat mam styczność z tą dziedziną. Bywało lepiej, bywało gorzej, wiem, że trzymając się zasad można trochę ugrać Dziś zarobiłem: 48.60 PLN Cel do końca roku: 225.60/500 PLN RE: Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - Waldes93 - 20-12-2015 15:50 10 000 za dobę tam? RE: Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - Dany_02 - 20-12-2015 16:33 No jakoś tak nie uzupełniałem przez te 2 dni dziennika gdyż w piątek nic nie robiłem, cały dzień bez prądu a wczoraj też nie za wiele, pół dnia spożywałem dobre trunki w dobrym towarzystwie. W końcu trzeba potrenować przed świętami Nadal nie wpadłem na żadną genialną niszę, dobrze, że chociaż sposób na blokady kont i linków mam opanowany to nie mam się czego bać, że nagle przestanę cokolwiek zarabiać. Rozwijanie zaplecza też bez szału ale na to jeszcze mam czas RE: Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - Dany_02 - 21-12-2015 22:45 Dawno mnie nie było... Dawno, kilka dni ale jednak Przez weekend mało zarabiania, więcej rozrywki. Nadal bez szału ale małymi kroczkami do celu Przez weekend zarobiłem: 75 PLN Dziś zarobiłem: 60.70 PLN Cel do końca roku: 361.30/500 PLN Zaplecze lekko się ruszyło, fanpejdż główny rośnie w siłę po reklamie kupionej u lonsa, jak najbardziej polecam Grupa około 1500 członków więc trochę w miejscu ale na to mam czas. Zająłem się też zarabianiem drobnych centów w Clixsense, Trafficmonsoon i shorte.st, dziś jakieś 2,5$ z tego. Kokosy to nie są ale na piwko będzie Zarabiamy na wycieczkę na Bora Bora :D - piotrekprorok - 23-04-2016 10:48 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |