Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik pracy od 0 do bilionera - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik pracy od 0 do bilionera (/Temat-Dziennik-pracy-od-0-do-bilionera-125544)

Strony: 1 2

RE: Dziennik pracy od 0 do bilionera - dzejkobs - 14-12-2015 09:25

(13-12-2015 21:17)poterrr napisał(a):  
(13-12-2015 20:47)dzejkobs napisał(a):  @[poterrr] Ładnie to tak olewać wiadomości na PW/GG i teraz tutaj w temacie? Widzę że masz z czego zapłacić.. Weryfikację wykonałem a Ty kasy nie zapłaciłeś.. Na prawdę mam w to mieszać administrację forum?

zgloscilem cie jako spamowanie w moim temacie pozdrawiam

Żałosne.. Dzisiaj po pracy napiszę do administracji z dowodami..
A tych którzy przeglądają ten temat uczulam żeby nie robić z tym użytkownikiem jakichkolwiek transakcji...

RE: Dziennik pracy od 0 do bilionera - poterrr - 14-12-2015 09:58

(14-12-2015 09:25)dzejkobs napisał(a):  
(13-12-2015 21:17)poterrr napisał(a):  
(13-12-2015 20:47)dzejkobs napisał(a):  @[poterrr] Ładnie to tak olewać wiadomości na PW/GG i teraz tutaj w temacie? Widzę że masz z czego zapłacić.. Weryfikację wykonałem a Ty kasy nie zapłaciłeś.. Na prawdę mam w to mieszać administrację forum?

zgloscilem cie jako spamowanie w moim temacie pozdrawiam

Żałosne.. Dzisiaj po pracy napiszę do administracji z dowodami..
A tych którzy przeglądają ten temat uczulam żeby nie robić z tym użytkownikiem jakichkolwiek transakcji...

Sobie pisac mozesz pieniadze dostales + komentarz to ze masz cos nasrane w glowie nie moja wina

Wracajac do tematu :

Fb ciagle rosnie w sile juz ponad 1000 znajomych ale ciagle malo!! musi byc ponad 2k aby zaczac dzialalnosc Big Grin

Dziennik pracy od 0 do bilionera - piotrekprorok - 26-12-2015 17:45

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.