Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
ganixon - Ocena Użytkownika. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: ganixon - Ocena Użytkownika. (/Temat-ganixon-Ocena-Uzytkownika-125476)

Strony: 1 2

RE: ganixon - Ocena Użytkownika. - ganixon - 20-12-2015 11:27

Prosilem o wycenę fp kumpla, on tu nie jest zarejestrowany wiec mnie poprosił. Nie jestem tak głupi żeby prosić o wycenę jak fp nie jest mój

RE: ganixon - Ocena Użytkownika. - DC1 - 20-12-2015 17:16

beka
Odpuść już, bo chyba nawet niespełna rozumu nie wierzy w Twoje bajki.

RE: ganixon - Ocena Użytkownika. - twnt22 - 25-12-2015 11:32

Wiem, że kolega dostał już bana, ale chciałbym opisać całą sytuację z "niby" weryfikacją zdjęciową.
Chciał 6,60 za weryfikację konta z ponad 5k znajomych, ale zgodziłem się. Pisał, że ciągle próbuje, że zawsze 5/5, ale był limit godzinowy i, że konto do wyrzucenia. Dzisiaj spróbowałem to odblokować i udało się. Osoba po prostu chciała wyłudzić 6,60 (Jerk2) za strzelanie odpowiedzi.
Niech się nimi udławi Heart

RE: ganixon - Ocena Użytkownika. - DC1 - 26-12-2015 02:24

Za co dostał bana? Tongue

RE: ganixon - Ocena Użytkownika. - piotrekprorok - 26-12-2015 02:45

(26-12-2015 02:24)DC1 napisał(a):  Za co dostał bana? Tongue

Dostał bana na miesiąc, przez to, że zebrały mu się warny (dałem mu zakaz handlu na forum a on dalej próbował, miał już jakieś procenty więc zebrało się 100%). Po czym założył kilka multikont, więc wszystkie konta zbanowane na zawsze Smile

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.