![]() |
Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! (/Temat-Szybki-Z-LIST-czyli-bardzo-szybki-sposob-na-zebranie-znajomych-1254) |
RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - rastex - 30-01-2010 14:07 Fajne ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Gumowy - 30-01-2010 16:54 lol ledwo wlazem miałem nick sexy_anna to ludzie mi pisali teksty w stylu "Are u want watch my naked pennis" Sposób dobry ale wole poszukac na jakiś polskich czatach ludzików ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Mathis K - 30-01-2010 19:27 Alcor te twoje pomysly ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Zellus - 31-01-2010 09:56 A mógłby ktoś podać jakąś przykładową rozmowę bo nie do końca zrozumiałem. Ma być coś w stylu "Jak zarejestrujesz się na lockerz to wymienimy się fotkami"? RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Alcor - 31-01-2010 10:22 (30-01-2010 19:27)Mathis K napisał(a): Alcor te twoje pomysly Że co ? xD RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Magnus - 31-01-2010 11:58 ja na interii juz bana nie raz dostałem xD ;] RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Songoku - 31-01-2010 12:14 Fajny poradnik, ale jakie później jaja są. ![]() ![]() ![]() Ja napisałem że wymienię się fotami jak ktoś przyjmie zaproszenie. Kilka osób się zarejestrowało, a później wysłałem fote starej baby z fajką w pysku. ![]() ![]() ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Shine - 31-01-2010 15:38 Hardkor normalnie : D, wbiłem i od razu kilkanaście czatów się otworzyło ![]() ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Mathis K - 31-01-2010 16:29 hah only naked photos ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - kamcior - 31-01-2010 19:08 Konto na sąsiada, tatę...? Nie łatwiej zmienić na chwilę dane osobowe? |