Inwestycja 1000 zł bazpieczna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja 1000 zł bazpieczna (/Temat-Inwestycja-1000-zl-bazpieczna-125249) |
RE: Inwestycja 1000 zł bazpieczna - mateusz307 - 07-12-2015 17:21 Nie chodzi mi o bezpieczne inwestycje, bo takich nie ma oczywiście. Chodziło mi o w miare bezpieczne, czyli te które nie są bardzo niekorzystne czasowo. Nie liczę na zwrot 500 zł w ciągu 1 dnia. Czas dla mnie jest nie ważny. Wolę więcej poczekać, niż szybko zyskać tyle samo z większym ryzykiem. Coś nie trudnego na początek. Dopiero wchodzę w takie programy, próbowałem z leadami sms, ale nie umiem oszukiwać i jakoś mi ich szkoda. Tak jak pisałem, kiedyś używałem Paidverts, ale zainwestowałem mało, żeby coś się zwróciło no i chciałbym coś podobnego (chodzi o łatwość). Jeszcze raz napiszę, czas nie gra roli. RE: Inwestycja 1000 zł bazpieczna - zet - 07-12-2015 17:49 Jesli faktycznie czas nie gra roli to mysle ze Mxrevshare bedzie odpowiedni na te chwile. Do obowiazkow w tym programie nalezy wyklikac minimum 10 reklam dziennie. Naliczenia sa codziennie o godz 8 rano , wiec spokojnie w ciagu dnia mozna 10 wyklikac zeby rano miec naliczenia. Adminem jest James Lee Valentine, znany juz z 8 innych programow typu Mx, ktore nadal od 4 lat placą. Teraz od 1 listopada wprowadzil kolejny program. Na spokojnie mozna tu zbudowac sobie dochod pasywny. Kazda paczka zarabia 110% i "pracuje" 44 dni. Np. kupujac 5 paczek po 50$ dziennie mamy 5$ za ktore juz mozemy kupic paczke mini za 5$. Takze w tym przypadku codzien klikamy 10 reklam i reinwestujemy,powiekszajac kapital i zarabiamy na % skladanym. Inwestujac np 100$ dziennie z naliczen bedzie 2$ wiec co 2-3 dni tez mozemy kupic paczke. Strategii jest duzo. Jesli Cie to zainteresuje zapraszam na pw. RE: Inwestycja 1000 zł bazpieczna - mateusz307 - 07-12-2015 18:20 (07-12-2015 17:49)zet napisał(a): Jesli faktycznie czas nie gra roli to mysle ze Mxrevshare bedzie odpowiedni Dobra, ale dziennie mam za te 5 paczek 5$. Jednak pytanie brzmi, czy muszę to 5$ reinwestować? Dobrze zrozumiałem, że paczkę 50$ mogę wypłacić dopiero po 44 dniach? RE: Inwestycja 1000 zł bazpieczna - zet - 07-12-2015 18:31 Kazda paczka "pracuje" 44 dni i zarabia 110%. Nie ma obowiazku reinwestowania, kazdy sam ustala sobie czego oczekuje, czy zwieksza kapital poprzez reinwestycje czy wyplaca. Minimum do wyplaty to 5$. Mozna codzien sobie wyplacac, wyplaty dochodza na 2 dzien rano. RE: Inwestycja 1000 zł bazpieczna - mikuss - 07-12-2015 18:38 a ja ci zaproponuję nowy program JO (którego poznałeś uczestnicząc w pv którego był właścicielem). W nowym dziele JO obraca zainwestowanymi $ na rynkach kupując i sprzedając kryptowaluty więc jak są dni na + tak i są dni na minus Inwestycja długoterminowa, poza rejestracją i wpłatą w programie nie robi się już nic RE: Inwestycja 1000 zł bazpieczna - osk4rr - 07-12-2015 19:08 Jak dla mnie najbardziej "bezpiecznym" programem jest TrafficMonsoon a zaraz po nim MyPayingAds Wbijaj w TM przesle ci kalkulator zarobków, dam ci dostep do strony gdzie mozna zrobic strone przechwytujaca i wiele wiele innych RE: Inwestycja 1000 zł bazpieczna - mikuss - 07-12-2015 19:19 (07-12-2015 19:08)osk4rr napisał(a): Jak dla mnie najbardziej "bezpiecznym" programem jest TrafficMonsoon Może jeszcze nie wiesz ale zaczyna się w TM robić "polowanie" na wiaderko wypłaty na danym procesorze np STP a za nimi polecą kolejne procesory tak jak to mieliśmy już do czynienia w JBP więc Tm zmierza w dół a nie w górę, to już nie czas na inwestowanie w ten program ani tym bardziej polecanie tam inwestowania RE: Inwestycja 1000 zł bazpieczna - mateusz307 - 07-12-2015 19:45 (07-12-2015 18:38)mikuss napisał(a): a ja ci zaproponuję nowy program JO (którego poznałeś uczestnicząc w pv którego był właścicielem). Ale jakieś konkretne liczby? RE: Inwestycja 1000 zł bazpieczna - todek78 - 07-12-2015 21:36 mikuss To Twoje domysły, czy jakiś konkrety? Bo jak domysły, to ja słyszałem, że rezerwy wzrosły do 23 mln$. 7 mln$ to obecne zobowiązania wobec użytkowników a 30 mln$ to stan procesorów. Jeśli to prawda, to oznacza, ze ciągle jest napływ gotówki do programu i program wcale nie zmierza w dół tylko ciągle w górę Ale czy tak faktycznie jest nie wiem. 13 grudnia mają być pokazane stany procesorów, to wtedy zobaczymy jak to jest na prawdę. Bo upadek TM jest zapowiadany w niektórych źródłach już od roku ale na złość 'wróżbitom' wszystko działa jak na razie bez problemów RE: Inwestycja 1000 zł bazpieczna - mikuss - 07-12-2015 21:58 (07-12-2015 21:36)todek78 napisał(a): mikuss nie domysły tylko konkrety angielskie forum, ponad 200 różnych osób, każda cały dzień chcąc zlecić wypłatę na stp ma informację : Your payment processor is not available for withdrawal co do upadku to TM jak każdy hyip prędzej czy później padnie i tego nie unikniesz, a jak byś był w temacie to wiedziałbyś, że TM to już kolejny z serii kilkunastu umarłych programów charlsa. Na event stany procesorów mogą zostać zapełnione środkami, to raczej nie ulega wątpliwości ale jak szybko zostaną "wyczyszczone" z $ to już inna sprawa i zgodzę się do dzisiaj działał bez problemów, dzisiaj mamy brak $ na stp więc każdy kto inwestował z stp i chce zlecić wypłatę dokonać tego nie może, chyba że ustrzeli wiaderko i w środki na tym portfelu i wypłaci - a wiaderka to znana rzecz z JBP, a jak skończyło to każdy "stary" gracz wie |