![]() |
Yoast to nie wszystko - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Yoast to nie wszystko (/Temat-Yoast-to-nie-wszystko-125245) Strony: 1 2 |
RE: Yoast to nie wszystko - djram - 02-01-2016 17:04 Należy poprawić: Włącz kompresję - Upewnij się, że twój hosting obsługuje kompresie Gzip Wykorzystaj pamięć podręczną przeglądarki Sprawdź czy dobrze skonfigurowałeś wtyczkę do cache Wyeliminuj blokujący renderowanie kod JavaScript i CSS z części strony widocznej na ekranie - to już wina twojego szablonu zmień szablon bądź zoptymalizuj kod RE: Yoast to nie wszystko - Krechaman - 27-01-2016 08:34 Mam dwie strony. Jedna trzyma się tak: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) ![]() @Po zainstalowaniu pierwszej wtyczki moja strona wygląda tak: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) @Sprawdziłem na drugiej stronie. Tutaj mam odwrotnie. Pierwsza wtyczka działa, ale nie daje efektu, a druga krzaczy. Może to do szablonu zależy, ale mi w żadnym przypadku nie pomogły te rady :/ RE: Yoast to nie wszystko - ambrosini - 30-01-2016 17:40 (27-01-2016 08:34)Krechaman napisał(a): M Zmiana szablonu to podstawa by cokolwiek na Twojej stronie poprawić. |