![]() |
Import z Chin - sprzedaż na allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Import z Chin - sprzedaż na allegro (/Temat-Import-z-Chin-sprzedaz-na-allegro-125230) |
RE: Iport z Chin - sprzedaż na allegro - Zaperr44 - 06-12-2015 21:38 Dzięki za niszę ![]() RE: Iport z Chin - sprzedaż na allegro - zuhsm.pl - 06-12-2015 23:14 Cena minimalna było 22 000zł i za tyle sprzedam na 90%. Podatek celny to rożnie naliczają, zależy co idzie. DHLem do 7dni roboczych, szybciutko się uwijają. Tak jestem Vatowcem. hehe jak coś jest na forum to już nie jest niszą ![]() RE: Iport z Chin - sprzedaż na allegro - Guacamoled - 07-12-2015 07:53 Podjąłbyś współpracę z nieletnim? RE: Iport z Chin - sprzedaż na allegro - zuhsm.pl - 07-12-2015 21:51 ZAKUP 5 Ponownie szybka akcja, potrzebowałem przed świętami. Zamówiłem 1000zegarków, koszt całego zamówienia 10 900zł. Oczywiście muszę owatować więc będzie 13.5zł od sztuki. Wiecie co jest w tym najlepsze ? Chcę wystawić te zegarki po 49zł sztuka. Więc plan na grudzień sprzedać 1000zegarków i zrobić z 13 500zł - 49 000zł ![]() Wiecie że jak bym sprzedał rzeczywiście te 1000 zegarów po takiej cenie to będę musiał opłacić saldo allegro prawie 5000zł ? Będę informował na bieżąco ![]() OGŁOSZENIE Szykuję się ostro na walentynki, na 10stycznia najlepiej mieć już towar i wystawiać aukcję bo luzie będą po wypłatach i zaczną już myśleć o walentynkach ![]() Więc jeśli masz budżet, możliwości reklamowe, zaplecze, fanpage itp. Napisz możne wymyślimy coś ciekawego !! W sprawie współpracy z nieletnim, napisz mi PW co masz do zaproponowania(list motywacyjny ![]() Nie sprowadzam i nie handluję elektroniką, ta branża to ZUO ![]() RE: Iport z Chin - sprzedaż na allegro - chincyk - 07-12-2015 21:54 zuhsm odpisz priv ![]() RE: Iport z Chin - sprzedaż na allegro - patryk0407 - 07-12-2015 22:23 Zaje... znaczy bardzo fajny dziennik, pierwszy raz coś takiego czytam i się wkręciłem ostro ![]() Widzę że ładne kwoty inwestujesz, mam nadzieję że to sprzedasz wsio ![]() Powodzenia! ![]() RE: Iport z Chin - sprzedaż na allegro - Serkownik - 07-12-2015 23:35 mysle ze z zakupu 1 i 2 rzeczy co Ci zostaly powinnienes oddac komus do sklepu ew odsprzedac ew sprzedac gdzies na festynach jakos taniej zawsze kasa sie z inwestycji zwroci powodzonka zycze ! RE: Iport z Chin - sprzedaż na allegro - Ratchet - 08-12-2015 01:52 Jak tak patrzę teraz na Allegro, to widzę, że ludzie dalej sprzedają te noże składane w kartę kredytową. Zegarki to już nie są pierdoły pokroju tych noży, walletów, czy breloków, będziesz dawał na nie jakąś gwarancję? Powodzenia ![]() RE: Iport z Chin - sprzedaż na allegro - Martin676 - 08-12-2015 01:55 Zauważyłem, że handel tego typu dobrze kwitnie na FB - tematyczne grupy z kupnem i sprzedażą, tworzą ogromne pole do manewru! A zegarki to temat dyskusyjny - klient, który kupuje sikora za mniej niż 50 zł, nie powinien żądać gwarancji ![]() Gdyby mnie spotkał taki zakup, byłbym świadomy o jakości towaru, który kupuję i nie porywał się z motyką na Księżyc myśląc, że zegarek przeżyje do następnej wiosny ![]() A co do dziennika - bardzo przyjemnie się go czyta ![]() RE: Iport z Chin - sprzedaż na allegro - Pmxq - 08-12-2015 02:18 Bardzo ciekawy dziennik ![]() |