Nowy limit postowania w grupach Facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Nowy limit postowania w grupach Facebook (/Temat-Nowy-limit-postowania-w-grupach-Facebook-124975) |
RE: Nowy limit postowania w grupach Facebook - Matthev - 05-12-2015 16:53 Więc może również się podziele z informacjami które posiadam: - Blokada na grupy na dzień dobry i na zawsze jeśli korzysta się z programów do spamowania - Blokada na grupy jeśli wcześniej byłeś już zablokowany i zostałeś odblokowany to nawet przy zmienianiu opisu będzie Ban, gdyż facebook przyjął że będzie blokował linki o małej popularności na wielu grupach. RE: Nowy limit postowania w grupach Facebook - aero2 - 12-12-2015 21:20 Teraz szybciej blokują pisanie po 10 postach. RE: Nowy limit postowania w grupach Facebook - Kickster - 12-12-2015 23:10 Potwierdzam, 11 postow ban na 24h RE: Nowy limit postowania w grupach Facebook - Jork - 12-12-2015 23:30 @ aero2 Na facebooku już się nie da grosza praktycznie zarobić, też zarabiałem na spamie na fb ale tydzień temu mówie nie nie bede się męczył w ciągłe zakładanie kont na fb jak cały czas bany więc mówie trzeba jakiś sposób inny znaleść myślałem myślałem i nic ze 6 dni temu jak jadłem kolacje nasunął mi się zarąbisty pomysł poszedłem go od razu sprawdzić pomysdł ten był strzałem w dziesiątke ze spamu na fb udawało mi się wyciągać 50-80zł dziennie teraz 10 razy mniejszy wkład pracy a zarobki 5 razy większe Dlatego mówie zarabianie nie zaczyna i nie kończy się tylko na facebooku na spamie pomyśl napewno coś wpadnie ci do głowy :-) Pozdrawiam RE: Nowy limit postowania w grupach Facebook - WuJeKuBa - 14-12-2015 16:10 Heh.. Ja nigdy nie zarabiałem na premium/sub SMS na facebooku i nie zamierzam Po prostu od początku go znienawidziłem i koniec Denerwuje mnie ciągłe zakładanie kont i bawienie się w to ciągłe.. Oraz nigdy nie miałem dochodu z własnej strony internetowej, ale tylko i wyłącznie ze spamu, ale jak piszę nigdy nie zarabiałem na FB Gdy zarobiłem swoje (1500zł w miesiąc) to dałem sobie z tym spokój (teraz tylko wpada tak ok. 50zł miesięczne i tyle), ale jednak będę wracał i szukał nowego lepszego sposobu na zarobek, ale nie TU tylko zza granicą, bo Polska się już powoli wypala, coraz słabsza konwersja przez te wszystkie artykuły o tym oraz spam. Celuje w Finlandie Ostatnio napisałem post na jakimś forum przetłumaczony translatorem google, to mnie wyśmiali no, ale początki nie są łatwe Coś się zawsze wykombinuje, jak nie to to coś innego RE: Nowy limit postowania w grupach Facebook - aero2 - 14-12-2015 16:17 @[kubaszekr38] Ja nie suby, ja spamie trafisz. Udaje się wam omijać limity? RE: Nowy limit postowania w grupach Facebook - kondekon12 - 14-12-2015 16:28 Mi przy 20 postach TAKI SAM TEKST - mija 5 minut i blokada (spamuje ninja blaster - sposób 2) Przy zmienianiu tekstu odpowiwedni skracacz i rozne linki co 5-10 postow, to i nawet 50 postow wyciagam i nic RE: Nowy limit postowania w grupach Facebook - morenox - 14-12-2015 21:56 Ja jak puszczałem z Wefblee to też dostałem bana. wcześniej po 200-300 grup na raz szło i nic a teraz lipa.. RE: Nowy limit postowania w grupach Facebook - invest-mmo - 17-12-2015 18:14 (12-12-2015 23:30)Jork napisał(a): @ aero2 Co to za sposób? Podziel się, a nie tylko wzbudzasz ciekawość. RE: Nowy limit postowania w grupach Facebook - wachow - 21-12-2015 14:08 a jak u Was z zapraszaniem znajomych do polubienia FanPage? Ja zaprosiłem dosłownie kilka sztuk i blok - limit na dziś osiągnięty, z innego konta udało się kilka setek zaprosić, ale to wciąż mało. Jeszcze do niedawna można było spokojnie 3k z jednego konta zaprosić i było OK... też macie ten problem? |