Ksw 14 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Sport (/Forum-Sport-118) +---- Wątek: Ksw 14 (/Temat-Ksw-14-12495) |
RE: Ksw 14 - Magnus - 18-09-2010 11:14 Mało czasu zostało do walki Pudziana.Miejmy nadzieję ,że da radę sobie z rywalem. Wszyscy razem czekamy na SB i Team Speak'u na walkę :] RE: Ksw 14 - Lukisss - 18-09-2010 11:15 Dokopie mu ten grubas... RE: Ksw 14 - DDK - 18-09-2010 11:21 Pudzian wygra, jak szybko go zaatakuje. Jak go tamten przetrzyma to pudzianem pozamiata ring RE: Ksw 14 - Lukisss - 18-09-2010 11:26 (18-09-2010 11:21)DDK napisał(a): Pudzian wygra, jak szybko go zaatakuje. Jak go tamten przetrzyma to pudzianem pozamiata ring Mhm, Pudzian musi wykorzystać szybkość bo podobno schudł 23 kilo, tamten będzie pewnie stał w miejscu i czyhał aż mocno je*ie RE: Ksw 14 - MareKSG - 18-09-2010 11:45 Pudzian po pierwsze musi grubasa obalić, bo wtedy już nie wstanie... Podczas jednej walki się wywrócił i wyglądał jak przerośnięta świnia która nie potrafiła się podnieść. Pudzian jest faworytem w tej walce i powinien to potwierdzić. RE: Ksw 14 - Miu - 18-09-2010 11:57 Nareszcie mam Polsat i mogę oglądac obstawiam że wygra pudzian,podobno mocno poprawił technikę od ostatnich walk... RE: Ksw 14 - kreatywny - 18-09-2010 12:01 Myślę że jeśli walka nie skończy się w pierwszej rundzie to Pudzian kondycyjnie polegnie. Mam nadzieje że bedzie na co popatrzeć i że nie będzie odklepywania po kilku sekundach walki. RE: Ksw 14 - Jeppers - 18-09-2010 13:40 Pudzian wygra, problemy kondycyjne już mu nie grożą, porównajcie jego zdjęcia sprzed kuracji i po, widziałem walkę, w której grubas dostał w brzuch na glebie i poddał walkę. Jednak bardziej czekam na walki turniejowe, które są lepszym widowiskiem ;D a co do "sprintera co chce zostać piłkarzem" : Chciałbym pograć w piłkę nożną przez dwa lata. Może nawet dostałbym się do średniego, albo i dobrego klubu - powiedział rekordzista świata na 100 i 200 metrów Jamajczyk Usain Bolt. Wcześniej 24-letni sprinter z Jamajki chce wyśrubować swój rekord świata na 100 metrów. Obecnie wynosi on 9,58, ale Bolt chce pobiec w granicach 9,40. - Taki rezultat prawdopodobnie nigdy nie zostałby pobity - uważa Jamajczyk. Kolejnym planem Bolta jest kariera piłkarska. Sprinter ma zamiar zrealizować to marzenie w ciągu najbliższych czterech lat. - Jestem dobrym graczem, jako defensywny lub ofensywny pomocnik - powiedział Bolt na konferencji prasowej po wizycie na treningu Manchesteru United. - Zawsze oglądam tych gości, i myślę, że mógłbym być profesjonalnym piłkarzem. Chciałbym pograć w piłkę nożną przez dwa lata. Może nawet dostałbym się do średniego, albo i dobrego klubu - zakończył Bolt. RE: Ksw 14 - Za$ada - 18-09-2010 14:31 Ten przeciwnik Pudziana to pionek. Wielki grubas. xD Walkę to pewne, że wygra Pudzian, gdyż gdyby ją przegrał nie miał by już po co startować w MMA. Jak dla mnie walka trochę ustawiona. RE: Ksw 14 - Zythus - 18-09-2010 15:26 Nie pudzian uważa sie za mistrza, tylko wszyscy mysla, ze dokopie wszystkim i ze jest taki dobry. Tak na prawde w Polsce to dzieki pudzianowi mma stało się sławne... wcześniej nie było dużo słychać o tym. |