Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
hqrevshare - pytanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: hqrevshare - pytanie (/Temat-hqrevshare-pytanie-124899)

Strony: 1 2

RE: hqrevshare - pytanie - NEXT86x - 30-11-2015 22:29

(30-11-2015 21:31)Bonezz napisał(a):  No cóż, dlatego też w HYIP głupotą jest wchodzić używając inny procesor niż Paypal. Inne nie dbają tak dobrze o interes swoim użytkowników dlatego też właściciele tych serwisów mniej się przejmują takimi użytkownikami.

Totalna bzdura, PP wiąże się zarówno z pewną ochroną, ale i zagrożeniem dla wpłacanych środków, w przypadku utraty "współpracy" programu z tym procesorem i blokady na nim środków, nie ma żadnej gwarancji na zwrot kapitału. Jeżeli PP uzna że kupiłeś usługę reklamową, a strona działa i realizuje wykupioną przez Ciebie usługę, szanse na odzyskanie kasy drastycznie maleją. Jest to możliwe tylko w przypadku, gdy strona nie działa i nie realizuje wykupionej przez Ciebie usługi. Ponadto PP nie jest jedynym procesorem, który posiada program ochrony kupujących, Payza również posiada podobny system. Prosiłbym zatem, abyś z łaski swojej, nie obrażał użytkowników innych procesorów, w tym mnie, i ich indywidualnej decyzji i oceny przez jaki procesor wejść w dany program, bo czasem korzystniej będzie wejść przez PP a innym razem PM, BTC czy inny.

RE: hqrevshare - pytanie - czysty24 - 01-12-2015 13:45

(30-11-2015 17:54)geraxon napisał(a):  a czy tylko ja mam wrażenie że już ponad 50% wchodzi w repurchase?
EDIT: tak, tylko ja, sorki Tongue wszystko jest tak jak powinno

Liczyłem, jest równe po 50%