Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nieklasyfikowanie z WF na 1 semestr. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Nieklasyfikowanie z WF na 1 semestr. (/Temat-Nieklasyfikowanie-z-WF-na-1-semestr-124895)

Strony: 1 2

RE: Nieklasyfikowanie z WF na 1 semestr. - Kickster - 29-11-2015 21:51

(29-11-2015 21:46)Noozer napisał(a):  U mnie jest tak, że jeśli się chodzi to można nawet nie ćwiczyć Wink
Wszystko zależy od nauczyciela.

@[Noozer] Fajne rozwiązanie, wiesz, ja też w trzeciej licka wf sobie odpuszczałem na poczet innych przyjemności, ale jakieś podstawy ruchu fizycznego trzeba zachowywać. To tak jakby nie chodzić na matme bo nas głowa boli, a potem się zastanawiać jakie nam równania na komisyjnym dadzą.

(29-11-2015 21:47)ganixon napisał(a):  Darujcie sobie komentarze typu "jak można nie chodzić na WF" "Co to jest?!"

@[ganixon] nie będziesz mi mówić jak mam żyć impreza

RE: Nieklasyfikowanie z WF na 1 semestr. - Noozer - 29-11-2015 21:54

(29-11-2015 21:51)Kickster napisał(a):  
(29-11-2015 21:46)Noozer napisał(a):  U mnie jest tak, że jeśli się chodzi to można nawet nie ćwiczyć Wink
Wszystko zależy od nauczyciela.

@[Noozer] Fajne rozwiązanie, wiesz, ja też w trzeciej licka wf sobie odpuszczałem na poczet innych przyjemności, ale jakieś podstawy ruchu fizycznego trzeba zachowywać. To tak jakby nie chodzić na matme bo nas głowa boli, a potem się zastanawiać jakie nam równania na komisyjnym dadzą.

(29-11-2015 21:47)ganixon napisał(a):  Darujcie sobie komentarze typu "jak można nie chodzić na WF" "Co to jest?!"

@[ganixon] nie będziesz mi mówić jak mam żyć impreza

No jasne, że trzeba. Znam ludzi którzy poprostu czasami nie lubią ćwiczyć na wfie , a po lekcjach latają na siłke, sztuki walki Wink Jednak warto się dogadać z nauczycielem na początku. U mnie jest 3 jak nie chcesz ćwiczyć, ale musisz jednak chodzić Wink

RE: Nieklasyfikowanie z WF na 1 semestr. - ganixon - 29-11-2015 21:56

Z tego co naliczyłem na librusie, od początku roku mam 21 godzin nieusprawiedliwionych i usprawiedliwionych a zostalo 35 do konca polrocza. Więc jakbym zaczął chodzić, to bym nie miał nkl?

RE: Nieklasyfikowanie z WF na 1 semestr. - Noozer - 29-11-2015 22:02

(29-11-2015 21:56)ganixon napisał(a):  Z tego co naliczyłem na librusie, od początku roku mam 21 godzin nieusprawiedliwionych i usprawiedliwionych a zostalo 35 do konca polrocza. Więc jakbym zaczął chodzić, to bym nie miał nkl?

Tak, z tego co wiem musisz mieć ponad 50%.

RE: Nieklasyfikowanie z WF na 1 semestr. - KenkyushaKamil - 29-11-2015 22:10

Akurat to było w gimnazjum jakiś czas temu.
Kolega RAZ pobiegł i za jednym razem zaliczył
100m
200m
500m
1000m
1500m
Mieliśmy trenera który biegał na orientację Big Grin
I po tym biegu w ciągu jednej lekcji zaliczył w-f Big Grin

Nieklasyfikowanie z WF na 1 semestr. - piotrekprorok - 26-12-2015 02:46

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.