![]() |
Bony McDonald's NIE będą akceptowane w Polsce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Bony McDonald's NIE będą akceptowane w Polsce (/Temat-Bony-McDonald-s-NIE-beda-akceptowane-w-Polsce-12467) |
RE: Bony McDonald's będą akceptowane w Polsce - Athemis - 25-08-2010 22:28 No..to ja też poluję na bon MC ![]() Trzeba przytyć, ahaha. RE: Bony McDonald's będą akceptowane w Polsce - Monster - 25-08-2010 22:32 Ja mam 12 km i nie mam czym pojechać więc nie poluję. Macie większe szanse ![]() Ale przydało by się przytyć bo jestem szkieletem xD RE: Bony McDonald's będą akceptowane w Polsce - frajeralockerz - 25-08-2010 22:55 OOOO TAK! Bony MCD! Kocham fastfood tak dawno nie jadlem... tak .tak.. takkkk! RE: Bony McDonald's będą akceptowane w Polsce - Sonny - 25-08-2010 23:21 Też bym sobie zjadł coś z MCD,trzeba nabrać tłuszczu ![]() RE: Bony McDonald's będą akceptowane w Polsce - Shento - 26-08-2010 01:32 hehe pracuje w McDonald's (wbrew pozorom jest zajebiscie - super ekipa i szefostwo). Nigdy mi się nie zdarzyło żeby ktoś dał zagraniczny bon ![]() Co do ważności bonów z USA, specjalnie dla Was zapytam się kierownika co i jak ![]() P.S nikt u nas nie mówi "a może frytki do tego"... głupia reklama... ![]() ![]() ![]() RE: Bony McDonald's będą akceptowane w Polsce - Yanke$ - 26-08-2010 08:08 Niestety, otrzymałem mejla od Kathy... Cytat:Hey!Czyli wygląda na to, że nie ... Czekamy jeszcze na wypowiedź Shento. RE: Bony McDonald's będą akceptowane w Polsce - Miu - 26-08-2010 09:27 kurcze,byłem wczoraj w Mac'u i zapomniałem się zapytać czy zaakceptowaliby taki bon :/ RE: Bony McDonald's będą akceptowane w Polsce - Monster - 26-08-2010 11:04 Miu pójdź jeszcze raz i sie spytaj ![]() RE: Bony McDonald's będą akceptowane w Polsce - Szyna - 26-08-2010 14:02 Może i ja sie skusze.... Bo u mnie w Radomiu jest ze 4 McDonald's i dosyc czesto je odwiedzam... RE: Bony McDonald's będą akceptowane w Polsce - BartuS - 26-08-2010 15:06 No Czekam na odpowiedzi ;] Fajnie by było się najeść za PTZ ;] |