Zarabianie na poważnie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabianie na poważnie (/Temat-Zarabianie-na-powaznie-124589) |
RE: Zarabianie na poważnie - Ripos - 08-12-2015 11:32 (07-12-2015 22:40)Zawadson napisał(a): No, warto byłoby nauczyć się angielskiego (mówię tu o sobie). Tak szczerze nie wiem co takiego napisać przekonującego, by ludzie kupowali z mojego linku. Tak patrząc na top zarabiających dochodzę do wniosku, że za późno odkryłem G2A i że w sumie nie mam czego tam szukać. Bo żeby zarabiać tak jak PanGucio czyli te 3500 euro brutto miesięcznie, musiałbym mieć poleconych cholera wie jak dużo. Nie mówiąc o niejakim aw (gdzieś 50 tysięcy euro w miesiąc!).1. Trzeba wiedzieć, gdzie promować 2. Musisz wiedzieć co promować(jak wiesz gdzie to omiń ten punkt) 3. Musisz zachęcić ich promocją np WeeklySale, które jest w piątek. Najlepiej promować z własnym kodem ale nie rozdają go każdemu i trzeba mieć jakąś publikę więc znaleźć kogoś jest trochę trudno, bo lepiej zapłacić 3% mniej prawda? Wszyscy ludzie w "TOP" to są albo znani jutuberzy albo ludzie którzy mają sporo czytelników, ogólnie chodzi mi o to, że jak masz ludzi, którzy oglądają Twoje treści to szybciej klinką w Twój link i zrobią konto. Im dłużej się czeka tym mniej osób zostaje to prawda, bo zakładają je z linka innej osoby. Ale myślę, że i tak jest dużo bardzo dużo osób, które nie wiedzą nic o tej stronie, na forach flagują i piszą, że to wirusy, więc jeszcze jest o co walczyć. Ps. Szkoda, że steam nie ma takiego "GoldMine" świat byłby prostszy ;p 08.12.2015
Opcje binarne: +++ ----- 60 Ogólnie: -60 (straszny pech dzisiaj, zresztą jak wczoraj)
G2A:
Taki tam miły poranek :Shorte: Dzisiaj zaczynam wrzucać posty o stałych porach od wczoraj 25 wejść, może będzie lepiej. Trafficmonsoon Kilka centów wpadło nic wielkiego. Ayuwage Wpadło 0,37,5 i 2 ostrzeżenia przez strony które nie chciały się ładować(poszedł report) Ogólnie strona wydaje się dość przyjazna dla początkującego użytkownika, boli fakt że od każdej wypłaty poniżej 10 dolarów pobierają prowizję 0,50 : ( Dodatkowo (mikołajkowo) przyszedł mi dzisiaj pendrive z PLAY'a który zamawiałem na stronie : http://player.play.pl/s/df2a93859d342567 Strona opiera się na wykonywaniu różnych zadań przykład: Leci audiobook lektor nagle staje i trzeba odgadnąć słowo(wystarczy wpisać w google nazwe i dopisać play gamifikacja i są gotowe odpowiedzi). Za każdą rejestracje z refflinka dostaję 500 pkt(dość mało, najtańsza nagroda kosztuje 15 000). Za wykonanie podstawowych zadań dostałem 20 000 i zamówiłem pendrive 16 GB, miał iść 30 dni no cóż trochę mu się zeszło(ale przyszedł ). Jeżeli macie jakieś strony, na których można zarobić troszkę piniądza to piszcie na PW służę aktywnym refflinkiem! RE: Zarabianie na poważnie - Zawadson - 08-12-2015 21:55 Często masz przy grach żółtą kropkę? Tzn. "Oczekuje"? Mnie to strasznie wnerwia i zniechęca do działania. RE: Zarabianie na poważnie - Ripos - 09-12-2015 00:28 (08-12-2015 21:55)Zawadson napisał(a): Często masz przy grach żółtą kropkę? Tzn. "Oczekuje"? Mnie to strasznie wnerwia i zniechęca do działania. Oznacza to, że ktoś nie potwierdził zakupu (kupił, zapłacił, dostał ale nie kliknął przycisku, ze go otrzymał, bo po co skoro już go aktywował.....) Środki z bloked są zmieniane na dostępne po 7 dniach(automatycznie są zatwierdzane) Zatwierdzone sa również jeżeli ktoś kupił i zgłosił reklamację. Od początku mojego zarabiania widziałem 2 razy jak ktoś od razu potwierdził otrzymanie kodu i status wskoczył na zielony. RE: Zarabianie na poważnie - Ripos - 09-12-2015 13:01 09.12.2015
Opcje binarne: +++ 25,5 ----- Ogólnie: +25,5
G2A:
Tylko csgo, za €0.18Shorte: Poleciał pierwszy post o 9 rano, jak na razie 0,01 xD Trafficmonsoon Kilka centów, strasznie małe naliczenia dostaje Ayuwage Saldo aktualne $0.935, sporo naliczeń szybko się zbiera, 1 ostrzeżenie zeszło już, pozostaje nadal 1. Jeżeli macie jakieś strony, na których można zarobić troszkę piniądza to piszcie na PW służę aktywnym refflinkiem! RE: Zarabianie na poważnie - Zawadson - 09-12-2015 14:45 Nie musisz mi tłumaczyć o co chodzi. ;)Chciałem się tylko zapytać, czy Ciebie to wkur... Według mnie G2A nie powinien brać pod uwagę gier, które tylko zostały włożone do koszyka. Radzono mi, żebym miał ustawione "Finished", ale co z tego jeśli widzę w ciasteczkach 6 zakupionych gier, z których tylko jedna została zakupiona. Ręcę opadają! RE: Zarabianie na poważnie - Leos2011 - 09-12-2015 14:55 A szukasz typowych buxów czy też może revshare? RE: Zarabianie na poważnie - Ripos - 09-12-2015 15:11 (09-12-2015 14:45)Zawadson napisał(a): Nie musisz mi tłumaczyć o co chodzi. ;)Chciałem się tylko zapytać, czy Ciebie to wkur... Denerwowałoby mnie to gdybym z tego żył, a tak zbieram sobie grosik do grosika i coś wypłacę pewnie na nowy rok Co prawda jest to uciążliwe, ale nie jakoś specjalnie (09-12-2015 14:55)Leos2011 napisał(a): A szukasz typowych buxów czy też może revshare? Szukam wszystko gdzie można zarobić bez dużego wkładu, i bez masy poleconych. Nie mówię tu o kokosach ale żeby ten dolar czy dwa na 4-5 dni wpadało RE: Zarabianie na poważnie - Leos2011 - 09-12-2015 15:28 Sam chciałbym coś takiego trafić, gdzie bez wkładu własnego co 5 dni mam 1 lub 2 $ Jedynie w Clixsense jest szansa i w TM. W TM jesteś więc może CS Cie zainteresuje? Niektórzy z moich poleconych potrafili na wypłatę w tydzień nazbierać, tyle mieli ankiet, a to minimum 8$ RE: Zarabianie na poważnie - Ripos - 09-12-2015 21:25 (09-12-2015 15:28)Leos2011 napisał(a): Sam chciałbym coś takiego trafić, gdzie bez wkładu własnego co 5 dni mam 1 lub 2 $ Bez ofert raczej na samych reklamach będzie ciężko, mam tak konto sprawdzę co można wycisnąć. RE: Zarabianie na poważnie - Ripos - 10-12-2015 19:38 Dopiero wróciłem do domu, zobaczymy co da się jeszcze dzisiaj zdobyć jak na razie 10.12.2015
Opcje binarne: +++ ----- Ogólnie: 0
G2A:
Tylko ciastka, jutro startuje weeklysale więc liczę, że coś wpadnie Shorte: Aktualnie 0,13$ słaboo ;/ Trafficmonsoon Naliczenia prawie zerowe Ayuwage Jestem bardzo zadowolony naliczenia dzienne są OGROMNE!(klikam w nocy około 30 minut, tylko oferty powyżej 1 centa : ), przy klikaniu we wszystko myślę, że dałoby radę dodać do salda dziennie +0,30$) Saldo $1.502 Jeżeli macie jakieś strony, na których można zarobić troszkę piniądza to piszcie na PW służę aktywnym refflinkiem! |