Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Avatary w nagłówku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: [Zamknięty]Avatary w nagłówku (/Temat-Zamkniety-Avatary-w-naglowku-12451)

Strony: 1 2

RE: Avatary w nagłówku - rajmek126p - 25-08-2010 15:43

ja myslę ze nie powinno być w tym miejscu avataru.Rozjeżdza troche stronę a więc jestem na nie

RE: Avatary w nagłówku - MeTonaTOR - 25-08-2010 15:45

Jestem na NIE, lepiej kiedy bedzzie w 1 kolonie tabeli avatarr a w 2 Witaj ~~~~~~~******* $%@#$@

RE: Avatary w nagłówku - Yanke$ - 25-08-2010 16:08

Avatar - OK, ale nie w tym miejscu. Jeżeli nie da się nic z tym zrobić (przesunąć), głosuję na TAK.

RE: Avatary w nagłówku - michal2612 - 25-08-2010 19:29

Mi też się podoba, podkreśla mój piękny a za razem inspirujący avatar

RE: Avatary w nagłówku - Tech - 25-08-2010 22:05

Czy ja wiem. W sumie to mi to be różnicy, więc nie głosuję. Choć fakt, że troszkę dziwnie to wygląda obecnie.

RE: Avatary w nagłówku - cinexik - 26-08-2010 09:07

niestety (albo stety) jestem na tak-na usunięcie.
jakos nie przypadło mi to do gustu.

RE: Avatary w nagłówku - Admin - 26-08-2010 09:23

Zrobie jeszcze jedną ankiete jako iż z pomoca metonatora udało się rozwiązać poniekąd problem napisów pod avatarem.
Teraz wygląda to znacznie estetyczniej. Dlatego przeprowadzimy jeszcze jedną ankiete i zdecydujemy.

[Zamknięty][Zamknięty]Avatary w nagłówku - Killer - 19-03-2011 10:05

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.