Rozliczenie Suby i shorte - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Rozliczenie Suby i shorte (/Temat-Rozliczenie-Suby-i-shorte-124207) Strony: 1 2 |
RE: Rozliczenie Suby i shorte - morenox - 17-11-2015 18:22 @[twardy] Nawet jak zadzwonie to o co ich pytać? - Witam - Witam - Chciałem sie rozliczyć a nie wiem jak? ... RE: Rozliczenie Suby i shorte - twardy - 17-11-2015 18:36 No zawsze mozesz im zadac te pytania z pierwszego posta... Zdajesz sobie sprawe, ze mozesz sie z tego rozliczyc jak z dzierzawy powierzchni reklamowej, ale powiedz, ze tego nie zglaszales (18% podatku a nie 8,5% jak przy ryczalcie, tym bardziej, ze nie odprowadzales zaliczek), czy mozesz wypelnic PIT 37 czy musi to byc PIT 36 (tu nie jestem pewien czy to dobry numerek przy dochodzach z dzierzawy). Zapytaj rowniez co musialbys dostarczyc w razie wezwania na kontrole... Masz czas do konca kwietnia. RE: Rozliczenie Suby i shorte - mikolaj90 - 19-11-2015 08:02 W urzędzie można iść i ich się zapytać jak rozliczyć wszystko poprawnie? |