Poradnik Zarób na pisaniu tekstów! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarób na pisaniu tekstów! (/Temat-Zarob-na-pisaniu-tekstow-123863) |
RE: Zarób na pisaniu tekstów! - alfonsPL - 11-11-2015 21:38 Jak widzicie doszły także oferty dt. tworzenia stron www. Giełda rozwija sie w dobrym kierunku. RE: Zarób na pisaniu tekstów! - sanjaro - 11-11-2015 21:47 Troche beznadziejne ogłoszenia tam są, spodziewałem się mechaniki podobnej do textmarket gdzie możemy sprzedawać swoje teksty na temat który nas bezpośrednio interesuje, bo pisanie o żarówkach Boscha jakoś mnie nie ekscytuje. Nawet za pieniądze. RE: Zarób na pisaniu tekstów! - rekki - 11-11-2015 22:24 (11-11-2015 21:47)sanjaro napisał(a): Troche beznadziejne ogłoszenia tam są, spodziewałem się mechaniki podobnej do textmarket gdzie możemy sprzedawać swoje teksty na temat który nas bezpośrednio interesuje, bo pisanie o żarówkach Boscha jakoś mnie nie ekscytuje. Nawet za pieniądze. Mnie również nie podoba się system, z którym możemy się spotkać w tym serwisie.. Te dogadywania ze zleceniodawcą, ustalanie stawki, 15 czy 100 tekstów na podobny temat.. Zdecydowanie bardziej mi leży właśnie textbookers. RE: Zarób na pisaniu tekstów! - Dan14NR - 12-11-2015 12:54 A do tego z finalnej kwoty sporo zostaje odtrącone jeśli policzymy podatek i prowizję serwisu. Także proponowana stawka przez zlecającego jest kwotą BRUTTO bez prowizji. Osobiście dałem sobie z goodconentem spokój. RE: Zarób na pisaniu tekstów! - SKOR514 - 12-11-2015 16:29 Siema! Co należy dodać w próbce tekstu? Tzn. Mam temat np. Piłka nożna. No to w tej próbce mam podesłać zleceniodawcy jakie konkretnie tematy porusze itp.? + Czy mogę teksty tworzyć w tym edytorze, co jest na stronce, czy muszę je jakoś formatować? RE: Zarób na pisaniu tekstów! - vanillahajs - 12-11-2015 16:59 zarejestrowany z refa RE: Zarób na pisaniu tekstów! - alfonsPL - 12-11-2015 17:07 (12-11-2015 16:29)SKOR514 napisał(a): Siema! Co należy dodać w próbce tekstu? Tzn. Mam temat np. Piłka nożna. No to w tej próbce mam podesłać zleceniodawcy jakie konkretnie tematy porusze itp.? + Czy mogę teksty tworzyć w tym edytorze, co jest na stronce, czy muszę je jakoś formatować? Najlepiej wszystkie kwestie dogadać ze zleceniodawcą, natomiast nie powinno być problemu z tworzeniem tekstu w edytorze bezpośrednio na stronie. Co do postów wyżej: na 90% nie zaczęliście nawet pracy na tej giełdzie, spróbujcie a zobaczycie, że zarabia sie dużo więcej i przyjemniej niż na innych tego typu serwisach - wiem, bo sam zarabiam. RE: Zarób na pisaniu tekstów! - rekki - 12-11-2015 18:19 (12-11-2015 17:07)alfonsPL napisał(a):(12-11-2015 16:29)SKOR514 napisał(a): Siema! Co należy dodać w próbce tekstu? Tzn. Mam temat np. Piłka nożna. No to w tej próbce mam podesłać zleceniodawcy jakie konkretnie tematy porusze itp.? + Czy mogę teksty tworzyć w tym edytorze, co jest na stronce, czy muszę je jakoś formatować? Spróbowałem zarabiać, dlatego wiem, ze mi nie leży RE: Zarób na pisaniu tekstów! - sanjaro - 12-11-2015 20:22 (12-11-2015 17:07)alfonsPL napisał(a): Co do postów wyżej: na 90% nie zaczęliście nawet pracy na tej giełdzie, spróbujcie a zobaczycie, że zarabia sie dużo więcej i przyjemniej niż na innych tego typu serwisach - wiem, bo sam zarabiam. Bo nie mam w zwyczaju marnować czasu Copywriting jest spoko, ale tylko gdy sprawia ci przyjemność. Jedni lubią pisać o uszczelkach w nowych oknach, a jedni wolą robić co innego. Generalnie jak pojawi się normalne zlecenie to może coś napiszę i zobaczymy co z tego będzie, aczkolwiek nadal jestem zdania że fajnie by bylo swoje teksty sprzedawać :') RE: Zarób na pisaniu tekstów! - Dan14NR - 12-11-2015 21:05 Jeśli ktoś się zna i pisze fajne teksty wysokiej jakości na lubianą tematykę to copywriting jest przyjemny. Jeśli pisze się o uszczelkach lub precle dot. zraszaczy ogrodowych to można ogłupieć. |