![]() |
Bukmacherka - unikac czy grac ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bukmacherka - unikac czy grac ? (/Temat-Bukmacherka-unikac-czy-grac-123738) |
RE: Bukmacherka - unikac czy grac ? - Mafesto - 09-11-2015 11:51 Nie znając się zbytnio na sporcie możesz wykupić abonament u jakiegoś godnego zaufania typera lub grać jakimś systemem - w żadnym wypadku progresją. W międzyczasie możesz śledzić wydarzenia i statystyki i obstawiać sobie "na brudno" - kartka czy nowy dokument tekstowy i dowiesz się jakby wyglądały Twoje wyniki na dłuższą metę. ![]() RE: Bukmacherka - unikac czy grac ? - PremAccHack - 09-11-2015 12:02 (09-11-2015 11:44)romario napisał(a):(08-11-2015 20:47)zenek1 napisał(a): Mafesto - jakies rady ? Gram patrzac na statystyki , strzaly celne , posiadanie , ataki itp Śmiechłem ![]() Najlepiej to kup sobie typy od jakiegoś dobrego typera i graj nimi ![]() RE: Bukmacherka - unikac czy grac ? - xyourneyx - 09-11-2015 12:25 Ja czasem obstawiam Starcrafta 2. Powiem szczerze, że gdybym postępował racjonalnie to już bym sporo wygrał. A tak to jestem tylko 10% na +. Zawsze gdy widzę kurs np. 6.00 na jakiegoś zawodnika, to myślę "hmm... może dzisiaj będzie jego dzień i wygra". Ale mam zamiar to zmienić ![]() Ogólnie polecam, czasem dziwne kursy się pojawiają. Przykładowo ostatnio: Innovation vs Life - obaj bardzo solidni gracze, ten drugi to mistrz świata z poprzedniego roku, a kurs był jaki? 1.3 - 3.5 ![]() No, ale trzeba w tym siedzieć niestety. RE: Bukmacherka - unikac czy grac ? - marianopa - 09-11-2015 13:57 95% osob przegrywa w bukmacherce dlugofalowo, a 5% wygrywa. Aby byc w tych 5% trzeba poswiecic sporo czasu na analizy, lekture for, portali sportowych albo miec ogromna wiedze. Mozna jeszcze kupowac typy ale tu rowniez jest problem bo 95% tych ktorzy sprzedaje typy zyje ze sprzadazy typy naiwniakom a nie z typow - czytaj tutaj tez stracisz kase, a aby znalezc i grac typy platne przynoszace zyski to potrzebny jest budzet znacznie wiekszy niz 100zl. RE: Bukmacherka - unikac czy grac ? - zenek1 - 09-11-2015 15:56 A na czym da sie zarobic jak nie na pilce noznej ? RE: Bukmacherka - unikac czy grac ? - MaLiN - 09-11-2015 15:58 Jeśli nie znasz się w temacie i chcesz na czuja wszystko stawiać, to nie warto. RE: Bukmacherka - unikac czy grac ? - zon - 09-11-2015 17:23 (09-11-2015 15:56)zenek1 napisał(a): A na czym da sie zarobic jak nie na pilce noznej ? Na każdym innym sporcie można zarobić tyle samo, a nawet i więcej RE: Bukmacherka - unikac czy grac ? - zenek1 - 12-11-2015 17:57 Co myslicie o takiej tasmie AKO 12 : http://scr.hu/96wv/4hjso RE: Bukmacherka - unikac czy grac ? - SokoleOko - 13-11-2015 16:43 link nie działa RE: Bukmacherka - unikac czy grac ? - MaroBlant - 20-11-2015 12:16 Na typowaniu zakładów można zarobić pieniądze i to nie małe, jednak nie jest to takie proste jak się większości osobom wydaje. Po pierwsze, jak w każdej nowej rzeczy trzeba się tego na uczyć i nie chodzi mi o poznanie samych zasad typowania bo zarejestrować się u buka i obstawić umie byle szczyl, ale o typowanie z głową meczy w których jest jakaś wartość (w terminologii bukmacherskiej valuebet). Po drugie należy ustalić sobie pewne zasady i się ich trzymać - zapisywać wpłaty i wypłaty, monitorować jakie sporty przynoszą profit a jakie straty, może znaleźć jakiś system stawiania. Analizować swoje wyniki. Po trzecie, trzeba interesować się i siedzieć w sporcie, bez oglądania meczy, czytania relacji i opinii, newsów nic nie wyjdzie, samo oglądanie kursów na stronie u buka i na tej podstawie stawianie nic nie da, bukmacher określa kurs a typer powinien stwierdzić czy ten jest warty zagrania czy nie, bez wiedzy sportowej to niemożliwe. |